Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to říci?

Od: distrust odpovědí: 1 změna:
Ahojky, mám milou hodnou přítelkyni a moc ji miluji ale mám problém, jsem fetišista na cvičky, tenisky, piškoty, gymnastky botasky a ponožky a takovéhle různé druhy bot(vše dívčí nebo od dívky) rád mám když je má dívka na sobě a může se mně jimi dotýkat a dávat mi k nim čichat atp. třeba si je sundá a můžu i dovnitř čichat, taky jsem na gumu třeba gumové rukavice a aby toho nebylo málo moc si přeju aby si má přítelkyně k pasu připnula připínací penis a přebrala v milování roli aktivní (ne vždy ale jen tak občas pro zpestření). Problém tkví v tom, že bych byl rád abychom neměli mezi sebou nějaké tajnosti a zábrany ale já nevím jak bych jí to o tomhle mohl říci. Bojím se, že by to nerozchodila a rozešla se se mnou nebo by mi v ničem z toho nevyhověla, s těma botama třeba. Já vím, že se řekne pokud někoho miluji tak se s ním kvůli tomu nerozejdu ale nerad bych ji ztratil. Moc mi na ní záleží. Prosím jak bych jí to mohl říci? Sice už jsem s holkama chodil a ty to věděly ale tohle je fakt jiný. Prosím moc o radu. Děkuji vám a ahojte.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

romek*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Tak to je dost hustý,no každej jsme nějakej.Především bych ti doporučoval vybírat si svý protějšky se stejným zaměřením,jinak riskuješ téměř vždy odmítnutí a rozchod.V tvém případě vidím jediné řešení si s ní o tom promluvit aby věděla na čem je.Musíš počítat i s nejhorším pokud není stejně zaměřená jako ty.Pokud by byla ochotna tolerovat tvoje zaměření i přesto že ona taková není tak před ní smekám klobouk dolů.Držím palce.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]