Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebovala bych poradit jak vypovědět smlouvu s DAS sjednanou na dobu neurčitou.V podmínkách mají samé podle §... atd.,z toho nejsem zrovna moc chytrá.Nemáte někdo zkušenost s takovu výpovědí?předem díky za reakce
Na stránce mají v podmínkách: (Pro Vás asi bod 1,)
Pojištění můžete vypovědět:...
. ke konci pojistného období s tím,že výpověď nám musíte doručit v písemné formě nejpozději 6 týdnů před koncem tohoto pojistného období;
. do 2 měsíců od uzavření pojistné smlouvy;
. do 3 měsíců ode dne oznámení pojistné události.
Oznámení o odstoupení zašlete v písemné formě na adresu pobočky.
V oznámení spolu se sdělením, že od smlouvy odstupujete, popř. z jakého důvodu, uveďte také datum a číslo Vaší pojistné smlouvy...
Ještě píšou,že se dá stáhnout i vzor vypovědi,ale ten jsem nenašel.Žádné § v tom ,,povídání,, nevidím.
Dobrý den. Taky jsme to zjišťovali a prý po 5ti letech a v tom termínu kdy byla smlouva uzavřena (např. červen-červen). Tak to tvrdila paní na tel. DAS. M.
Přeji pěkný den, jsem u pojišťovny DAS a po zkušenostech, jsem odstoupil od smlouvy: výsledek nelze odstoupit. Vondřík
ivanvondrik: proč nejde odstoupit od smlovy? To jste ji uzavřel na ,,doživotí,,? Od každé smlouvy jde při dodržení podmínek odstoupit.Ale co jste komu podepsal a za jakých podmínek víte jen vy.Takže si svoje podmínky přečtěte za jakých podmínek můžete ukončit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.