Nejste přihlášen/a.
Zatím bych to, být Vámi, nebrala. Jste si dost nejistý a to je pokaždé na závadu. Taky si protiřečíte:
...moc si nevěřím...jsem tady já a mám na to! Tak jak to vlastně je?
Nemyslím to špatně, ale chtělo by to asi, abyste ještě nějaký čas herecky vyzrával. Je možné, že Vám to kamarád nabídl právě proto, aby se ukázal ten rozdíl - jak to hraje on a jak Vy. Vás tím znemožní, on povýší.
Na druhou stranu je možné, že Vám chce opravdu pomoci, abyste se odrazil a ukázal sám, co ve Vás je.
To musíte vědět jen Vy sám, jak to kolega myslí, Vy ho znáte nejlíp
Ale, jak píšete sám ...On to má zažitý a hodí se na to svým egem i postavou...Tak mu to nechte, hraje to asi opravdu nejlíp. Co je dobře zajeté, je lepší neměnit, většinou je to k horšímu. Časem, až se vypracujete, až si začnete víc věřit, přijde určitě nějaká pěkná role na tělo i Vám. Hodně štěstí. Jaga.
Dostal jste příležitost. Je jen na Vás, zda a jak ji využijete. Nepochybujte o sobě a věřte si. Jinak se neprosadíte. Zkuste věřit i v kamarádův dobrý úmysl. Třeba ví, jak jste nerozhodný a jak moc sám o sobě pochybujete a chce Vás povzbudit. Snaží se Vám pomoci, abyste se prosadil a dal o sobě vědět. Když se budete každé příležitosti vyhýbat, neprosadíte se nikdy a zůstanete jen u "štěků". Chopte se příležitosti a dokažte hlavně sám sobě, zda na to máte..I hodně již ostřílených herců trpí trémou a pochybnostmi, zda roli přijmout, či ne. Obzvláště je to těžké rozhodování, když mají nastoupit místo toho, kdo svoji roli zvládal před ním perfektně a prosadil se v ní. Je na Vás, abyste ukázal, že jste stejně dobrý, jako kamarád. Dejte o sobě vědět! Když si budete říkat, že na to nemáte a že to nezvládnete, budete stát a přešlapovat pořád na stejném místě. Jděte do toho, odvážnému štěstí přeje! Hodně štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.