Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vynechaná antikoncepce a sex

Od: lasy odpovědí: 13 změna:
Dobrý den chtěla bych poradit. Beru prášky a bral jsem je jak jsem si vzpoměla. Občas jsem aj vynechala. Teď v únoru jsem je vysadila a v březnu je budu zase brát. Když budu mít pohlavní styk a kluk se do mě udělá, můžu být těhotná? Prosím poraďte mi.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Ano.

doplněno 24.02.13 22:58:

Antikoncepci je potřeba užívat pravidelně, podle mne, budete chráněna až cca týden poté, co začnete správně ubrát další antikoncepci.

Do té doby byste se měla chránit ještě jiným způsobem.

lasy
hodnocení

Takže když prášky budu brát pravidelně, a kluk se do mě udělá nebudu těhotná?

pokud máš takové otázky, seš si jistá, že jsi dostatečně vyspělá k tomu provozovat sex?

k čemu je antikoncepce snad víš, ne?

doplněno 24.02.13 23:49:

tak to bys měla znát i spolehlivost antikoncepce, ne? nikdy to není stoprocentní a nikdo ti nezaručí, když ten se do tebe tehdy udělá, tak neotěhotníš. Určitá šance otěhotnění tu prostě je. Pokud chceš mít jistotu, zkombinujte to s kondomem a ať ho včas vyndá.

lasy
hodnocení

Jen se ptám. Vím k čemu je antikoncepce jen si chci byt opravdu jista.

Radši to nedělej vůbec...

lasy
hodnocení

Chci mít prostě ve všem jistotu.

Dole tady na poradně je krásný text "Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz"

Takže určitě víš, že jestli chceš mít jistotu, měla by ses informovat u svého gynekologa.

krkovicka*
Davkujes svoje tělo hormony a ještě k tomu nepravidelně.Co je na tom za práci při večerní hygieně spolknout tabletu?Pak si můžeš být teprve jistá.Tvuj kluk taky počítá s tvoji odpovědností a věří ti že mu jednoho dne neoznamis-víš já si občas nevzala,jsem v tom...
U každého je to jiné.Byla jsem mladá,zdravá a sex jsem měla obden.Avšak mi trvalo rok a čtvrt než jsem otehotnela po vysazení prášků...Někdo prostě to štěstí nemá a vlitne do toho i po týdnu co prášky vysadil.Takže závěrem:buď více zodpovědnější,ber je pravidelně a příprav partnera na to co všechno se může stát když tu a tam vynecháš...

Omyl, nemůže si být jistá. Žádná antikoncepce není stoprocentní. Stoprocentní je nemít sex. Ono se sice uvádí, že většinou je selhání způsobené chybným užíváním, ale ono těch případů selhání je také hodně. A pak jsou pochopitelně opačné případy, že tělo zhuntované hormony, nemůže měsíce otěhotnět.

sedap
hodnocení

0x

raději no comment...

klera*
hodnocení

0x

Jo, měla bys je brát pravidelně, navíc aspoň měsíc před pohlavním stykem (jestli si to dobře pamatuju) jinak nemůžeš mít jistotu...no, tu vlastně nemůžeš mít nikdy, protože ani prášky nejsou stoprocentní...

hodnocení

0x

Dobrý den. Lasy, takto experimentovat se Vám nemusí rozhodně vyplatit. HA má smysl jen když se užívá pravidelně. Ne nárazově. Nevím, jaký máte důvod proto užívat HA jak si právě vzpomenete, nebo se zrovna rozhodnete, ale v každém případě byste o tom měla partnerovi před stykem říci, aby na Vás nespoléhal a používal kondom. Mohl by to brát od Vás potom jako podraz, kdybyste náhodou otěhotněla a to by Vám jistě nebylo příjemné, pokud to není přímo účel a Váš záměr...

hodnocení

0x

kdyz jsi nezodpovedna tak ano muzes otehotnet , ma se to brat pravidelne a ne jak v cirkuse *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]