Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Chtěl bych se zeptat,jestli je tu někdo znalý v oblasti financí a hypoték,na jeden zádrhel.S mojí přítelkyní se chceme stěhovat do vlastního,buďto byt,nebo nějaký menší domek.Nejsme oddáni ani registrováni jako partneři,prostě jak se říká na psí knížku.Já u žádosti na hypotéku nemám sebemenší šanci,protože jsem po nepodařeném podnikání veden v registrech dlužníku,ale přítelkyně je ,,čistá",tak zkusí zažádat ona.Oba máme celkem slušný príjem,přítelkyně kolem 25 a já kolem 35 tisíc čistého.Má otázka je,jestli když půjde o hypotéku žádat sama,jestli jí já můžu pomoct nějak navýšit měsíční příjem,buďto třeba darovací smlouvou,nebo smlouvou nájemní kdy budu bydlet u ní třeba v domku.Teoreticky to pro ni příjem je a ani já bych nemusel být jako platící nájemník prověřován,ale jak to je v praxi opravdu netuším.Díky moc za rady...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.