Nejste přihlášen/a.
Máme letos se ženou výročí. Chtěli jsme letět do Paíže na nějaký prodloužený víkend, ale nejlevnější jsme našli za skoro 7000 na osobu a když přičtu kapesné tak jsme přes 20 000 za víkend.
Nenapadá vás prosím něco zajímavého, romantického, s čím bych překvapil a potěšil? S čím máte osobní skušenost?
Tu Paříž bychom nechali na jaro nebo na nějakou slevu last minute.
Té Paříže bych se nebál.Neumíme se ženou jinak než česky a jakpak jsme to zvládli
Letenky jsem hledal až jsem dohledal za pár šupů.Musí vám být jedno v který termín by to bylo.No a hotel se dá taky dohledat.Měli jsme jeden pokoj za cca 6000kč na 4dny(3 noci) se snídaní.Malé ale čisté.Bohatě to stačí.Stejně jste celý den pryč a jdete se tam akorát vyspat.
A jako dárek k výročí ,si myslím, je to super.
Paříž se dá zmáknout pro 2 lidi na prodloužený víkend za 10tis. Levný letenky ubytování a máte vyčešeno
pardon - vyřešeno
No jo, soukromně jo, ale to máte ještě transfer z letiště a zpět, navíc žabožroutsky neumím, takže na ubytování si netroufám. Paříž prochodit s mapou a projezdit metrem není problém, ale domluvit se...
Nevim tak mě napadá domluvit si to ubytování předem přes Email nebo si na internetu něco vytipovat a tam pak trochu komunikace anglicky třeba. To se vždycky dá domluvit i bez fr.jazyka
Tak tak, a když se středověkému krčmáři něčím znelíbíte, biřicové Vás strčí do bytelné klece a vytáhnou nahoru ke stropu, kde Vás za trest nechají viset.
Takový zážitek nezapomenete jistě do smrti, to Vám garantuju, kam se na to hrabe Eifelovka. Jaga.
Dětenice jsou suprový, my tam jezdíme každý rok. Ale k výročí svatby nechat manželku bičovat za čarodějnictví nebo zavřít do klece - no nevím, nevím. A pak ji ještě muset vykoupit zlaťákama. To už bych spíš viděl ten welness, ale když ho tazatel absolvuje pravidelněji, tak to taky není nic moc. A co nějaký adrenalinový zážitek? Skok padákem, jumping, jízda formulí, let balonem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.