Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je tu opět můj další problém s ex...![]()
Nejsme spolu 3 měsíce, sice jsem za tu dobu doufala, že se třeba chytne za rypák a uvědomí si, o co přišel (o mě) ale zatím se tak nestalo.Dneska mi napsal.. psali jsme si a já mu napsala,aby o me zas nemohl říct, že mu lžu (což mi vždycky vpálil,aby měl nějaký důvod semnou nebýt), že jsem byla s jednim chlapem na večeři, což je pravda, prostě nezávazná večeře, možná jem myslela, ze z toho neco bude, ale naprosto mě ten chlap neřpitahoval,takze nic... No a ten muj ex, který na mě takto dlabe celé týdny mi odepsal, že tohle sem posrala.. že už mě nikdy nechce vidět, že vymaže moje číslo, a že sem si vybrala...![]()
Nechápu, kde má tu drzst dělat si nároky, když on semnou být nechtěl...abych seděla doma a čekala, až mu budu dobrá...
Když on si chodí s kámošema, hospoda, disko a včera zrovna ples...a já šla s chlapem na večeři, to je strašnééé... On prý nikde s žádnou nebyl... jako umí mi někdo vysvětlit, co si v hlavě ten kluk myslí...?

Zdravím. Nikdo z nás mu do hlavy nevidí. Připadá mi to, že si oba dva děláte tak trochu naschvály a domluvit se nedovedete. Žijte si svým životem a on ať si žije také ten svůj. Už spolu nechodíte, tedy máte každý právo žít si po svém. Proč si vzájemně pořád něco vyčítáte? Proč spolu vůbec komunikujete, když Vy ho nechcete a on Vás také ne? Co je mu do Vašeho života a co je Vám do toho jeho? Udělejte za tímto tlustou čáru, odpoutejte se od toho, co stejně nikam nevede a nemá mezi vámi žádnou cenu. Nemyslím to ve zlém, ale jinak nenajdete klid a budete se v tom patlat do nekonečna...
doplněno 24.02.13 19:00:Ty nároky si tedy děláte spíš Vy na něj... Pořád po něm chcete rozhodné slovo, nepřestáváte doufat...Copak Vám nedošlo, že je to srab, který se rozhodnout nedovede? Pohrává si s Vámi jako kočka s myší a Vy mu na to vždycky skočíte...Již jednou jsem Vám to psala - než se rozhodne, bude z Vás stará baba...!
Mě právě zajímá... ráda bych s ním byla.. ale už jednou jsem tu psala, že si vybral kámoše, hospodu a disko... Jenže pořád píše že mě miluje... jasně že jsme se rozešli.. ale pořád nevím,jestli on to nebere jako konečný..nebo nevím.. Věřte mi,že já bych s ním ráda byla..ale on pořád řeší co bylo...a vím, že je to blbý... ale mám blbý svědomí, když jdu někam s jiným..i když ani nevím,jak se chová on... Ráda bych se toho pocitu zbavila a žila svobodně... Já se domluvit rozumně dokážu i jsem chtěla kompromis,ale on prostě ne a řeší porad dokola co bylo, když už mi napíše... Je to začarovaný kruh...napíšu mu, že ho miluju, ale at uz mi teda neublizuje a nepise..napise ok jak chces..a stejne za pár dní napíše...a neřekne vám s jistotou je konec.. Proste sem se ho zeptala ve čtrvtek(už sem vedela o te veceriú, ze se ho ptám naposled, zda semnou chce byt... ze sem nekoho potkala.. a chci to vedet s jistotou( abych nelitovala) a on mi napsal, ze me miluje,ale nemuze mi ted odpovedet... Je mu prosim 28...![]()
já vím já vím...Nároky si nedělám.nevnucuju se, nepíšu, pouze odepíšu... no prostě chlap je srab no...co se dá očekávat.
Asi si myslí, že máš v hlavě pořádný zmatek. Jediné, co ti nechybí, je sebevědomí.
doplněno 24.02.13 19:03:Když je něco ex, tak je to konec, ende, šlus. Konec kontaktů, komunikace. Ty jsi doufala, snažila se ulovit někoho jiného, ale nevyšlo to. Svého ex obtěžuješ SMSkami a snažíš se mu vsugerovat, že přichází o něco nenahraditelného.
Mně nechybí sebevědomí..?To nevím,z čeho soudíš... Z toho co jsem napsala, spíš bych psala,že mi asi chybí ne..?![]()
Především byste měla absolutně přestat řešit, co si myslí nebo co říká nebo dělá Váš ex. Jednou jste se rozešli, ne? Proč Vám záleží na tom, co o Vás snad řekne? Jak se Vás vůbec může dotknout cokoli z toho, co Vám napíše? Nebo Vás to pořád zajímá? Pak to zřejmě s tím vaším rozchodem nebude tak horké.
Když jsem se s někým rozešla, bylo to definitivní. Ne že bychom se nepozdravili, když jsme se potkali, ale ať šel s kým chtěl a kam chtěl, nezajímalo mě to, a nezajímalo mě, co si myslí on o mém doprovodu nebo o mně. Očividně se necítíte ani nechováte jako svéprávná a svobodná bytost.
Jooo, přesně tohle je ten případ.Taky jsem zamilovaná i přes to všechno,bohužel.. Jenže já ani nikam nejdu,kam chodí on, kor na ples u nas ve vsi... vím, že by mi tohle hned vyčetl.. Já už vážně nevím,jak z toho ven.. každý dává rady a nebo názory, že se vnucuju, přitom já jen reaguju a odepíšu. Stydím se už když to tady píšu, pravda..![]()
Dobry den,kolik je vam let?Takhle se spatne radi jinak to resi zena ve 40 jinak ta v 18 a deti mate ano nebo ne?
Tak těd se stydím ještě víc, že tohle řeším v 27 letech..![]()
děti nemáme
plánovala jsem spíš já... ale vzít si mě chtěl..dostala jsem i prstýnek zásnubní po čtvrt roce,nebo nějak tak... Pak sem mluvila o dětech a to už mi řekl, že je ještě brzy... to bylo asi když sme spolu byli 10 měs., řekl,že tak v roce..v roce to posunul do neznáma...že prý není připravený...asi fakt není, protože žije život, který žil predemnou, disko a vysedávání v hospodě.
Kačko,
nebylo by lepší tohle trápení ukončit (myslím si, že ten vztah stejně perspektivu moc nemá), nechat dotyčného jít a najít si někoho, kdo vás bude brát takovou, jaká jste (v dobrém i ve zlém)?
Tento vztah by asi bylo dobré odložit do historie vztahů, které jste prožila a zažila a už víc se k němu nevracet. Protože stálými návraty se jen trápíte a i pokud se vám povede ten vztah třeba zas dát dohromady, stejně vám hrozí recidiva rozchodů a dohadů, navíc k tomu třeba budete muset ještě řešit dítě nebo rozvod.
Prostě jděte dál...
Nečekala jsem, že bude žárlit, on žárlí..
) On je trochu zvláštní osoba... není semnou ale žárlí na vše živé,co se kolem mě pohne...
Asi jo, půjdu dál, i když je to hodně těžký..![]()
Jinak k tomu dítěti, ano mluvili jsme o něm po 10 měs.. Nejsem jediná mám spoustu přátel...a mám dokonce sestru,která otěhotněla po 3 měs.vztahu..a jsou dneska spokojeni... Na co čekat...po roce, kdy vám partner řekne, že nechce dítě... přitom vás celou dobu udržuje v tom, že ho chtít bude... ale to je zas na jinou debatu a každýho názor podle priorit. Každopádně děkuju všem co se zapojili do této diskuze..![]()
tomu co na vás zkouší, se říká manipulace. Manipulátor se snaží dotlačit vás do postavení, kdy vy budete mít výčitky svědomí a vy si budete myslet, že vy jste všechno zkazila.
*
Příklad : v práci podáte výpověď, protože si najdete lepší místo. V tu chvíli si na vás všichni šéfíci vzpomenou a začnou vám tvrdit, že se na vás zapomělo a zrovna teď vám chtěli přidat, ale když už odcházíte, tak se nadá nic dělat.
Příklad 2 : Rozejdete se s někým, kdo na vás visí a on začne : já jsem tě tolik miloval, ale teď už tě nechci ani vidět, protože ty jsi to všechno zvorala.
*
Tak vám radím, nenechte se oblafnout. Váš ex na vás zkusil primitivní manipulační fintu, kterou lidi (a hlavně šéfíci) běžně používají a nepochybně se s ní ještě v životě ještě mnohokrát setkáte. Možná v jiné variaci, ale schema je vždy stejné. Doufám, že mi rozumíte.
Výkřiky svého ex ignorujte a jděte na večeři s někým dalším. On se nakonec nějaký sympaťák objeví.
Jo jo přesně tak manipulátor.. ale říká to o mě.. aby nebyla vina na něm... pokaždýýýý, když sem něco zvorala... třeba jsme byli domluvený, že v sobotu někam pojedeme... ráno sem se ho teda v tu sobotu zeptala, jestli to plati a on mi napsal, platilo, kdyby ses pořád neptala... takže se kvuli tomu rafneme a nejede se nikam... Vlastněje to on kdo by mohl všechno a já nic..
Jak může být člověk tak sobecký a doufat, že vy budete doma, mezitím se on baví na disko...![]()
Já nevím, co to pořád řešíte... jak mohl mohl být takový, jak to, jak to...
Jednou jste se rozešli, tak proč přešlapujete na místě, neustále vzpomínáte, litujete sebe a staráte se o to, co dělá on?
Telefony nezvedejte, na sms neodpovídejte, ani je nepište (!), prostě konec, šlus, tečka, hotovo.
Čím víc se v tom budete patlat a vymýšlet, tím hůře.
doplněno 25.02.13 16:24:![]()
Ale no jo, dyť my se snažíme... přece se ženská musíte vzpamatovat. Kopněte ho do sedele a rozhédněte se kolem, kolik úžasných chlapů je na světě. A pamatujte: Lásku vyléčí jen větší láska. Tohle zaručeně pomůže. Jako mladé 18 - 19leté tele jsem byla šíííleně zamilovaná do takového manipulátora. Přestože můj vrstevník, vychhytralý byl jak liška. Dva roky jsem sebou nechala orat a vláčet a často jsem plakala, protože jsem ho milovala. (Docela zcestné.) Pak jsem jeden den někoho potkala a v tom okamžiku jsem byla od závislosti osvobozená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.