Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
je mi 19 a měl sem sex s 16 letou holkou, asi pul hodinovej ale neudelal sem se do ni. Je mozne ze bude tehotna? A kdyz tak na kolik %.
Nejsou třeba nejaké prášky ktere zastaví tehotenství?
Dekuji moc.
nevěděl jsem, či těch 100 % dát do uvozovek, nebo jinak. bylo to myšleno spíše ironicky, v textu odpovědi je napsáno: potom budete vědět, či je možné atd. ale při jejich přístupu - napřed Hop a potom ouha, je to téměř jisté, že bude těhotná, když ne v blízké, tak vzdálenější budoucnosti zřejmě určitě.
doplněno 11.01.09 11:42:schválně jsem nerozpisoval něco podobného, jako píše kolegyně nade mnou, ale stavil bych se, že až si přečtou to, co napsala, a uchlácholila je, možná, že udělají nějaké předsevzetí, ale po očekávané menstruaci předsevzetí následují loňský sníh. Ve strachu nebo nouzi se člověk vyhecuje k větším výkonům a větší zodpovědnosti.
a jsem zvědavý, kolik lidí mi dá za pravdu!
Dobre tedy, ja Vam dam vedet, pristi mesix by to mela dostat a uvidime. Sem z toho dost spatnej. SPISE OBA. Nedeljte si ze me srandu prosim. Je mi 18 a moji holce 15. Ale za 3 mesice nem bude o rok vic, tak proto to pisu. MYSLIM VAZNE ZE SEM SE TOHO HODNE NACETL. A nejvice na SEXUS.cz ... SNAD bude doobre.
abych pravdu řekl, já čtu dodnes a dodnes zjišťuji, jak málo vím... a to už mám bradu pár let šedivou...
nechci tě podceňovat, ale podle mého názoru ( a obávám se, že nejen mého) budeš muset číst ještě více a do hloubky věci. je dobře, že budeš číst o sexu, je to příjemná téma a teorie se dá hned ověřit v praxi.
držím palce
nejsem si jistý, že jsi četl HOOODNE a že víš, o čem mluvíš... pak by tě nenapadlo, že v 16 je antikoncepcia zbytečná, a nemyslel by jsi "dycky" že...
Biscuitgirl hodně četla, dobře radí, a určitě si nemyslí, že ví hodně nebo dokonce všechno. aj Zuzankha zřejmě taky tak.
nikdo není proti tobě, ale spíše proti tomu způsobu, jakým přistupujete k tak vážným věcem...
Velice oceňuji odpověď biscuitgirl. Tomu říkám kvalifikovaná rada pro konkrétní situaci. Kdyby to šlo, dal bych jí 10 bodů. Ještě bych snad doplnil, že pokud spolu hodláte dále sexovat, měli byste se poohlédnout co nejdřív po nějaké antikoncepci. Řešit to "pilulkou po" je jen nouzové řešení (např. po protržení prezervativu). Takže víc přemýšlet hlavou a hodně radosti ze sexu!
Ještě by mě docela zajímalo, v kolika letech začal pohlavně žít seuss a jak dlouho má podle něj trvat styk. A také jaký vliv má doba trvání styku na možnost otěhotnění...
ja nejsem zrovna vzorovej pripad, ale kdyz se ptate, tak v 17ti. Moje reakce by se mohla zdat trochu arogantni, ale neverim, nebo spise se mi nechce verit, ze 19tiletej kluk se muze ptat na takovyhle veci. Spis si tu jenom dela pubertalni srandu a nebo v tom horsim pripade se venuje sexu i bez ty zakladni "teorie". Kdyz se clovek zacne vrtat do neceho, cemu nerozumi, tak to vetsinu skoro vzdy podela. Pridal sem svuj nazor, ze detem by se sex mel zakazat. A ta polozena otazka je opravdu polozena deckem...
Jinak styk, mysleno cistej cas fyzickeho splynuti je hodne individualni (mozna znate hodne 19ti letejch kluku, kteri jsou nadpulhodinovi stykari). S tim vlivem netusim, ja sam sem jeste zadnou neoplodnil a hloubeji jsem se nezabyval vlivem doby trvani styku vuci tehotenstvi...
Tak to je fajn, že Ti to v těch 17ti nikdo nezakázal a že jsi byl teoreticky připravený. I kdyby tu otázku někdo položil z legrace, může dobrá odpověď pomoci někomu, kdo bude mít opravdu problém. Pokud klukovi spadl rozum na chvíli do kalhot, je mu nějaké moralizování k ničemu.
BTW...doba trvání styku nemá samozřejmě na možnost otěhotnění žádný vliv. Dokonce nemusí vůbec ke styku dojít. Důležité je, že se sperma dostane tam kam má a k tomu může dojít různými způsoby.
Z mé strany končím diskusi.
diky za pouceni
dovol mi vysvetlit moje zdejsi obcasne pusobeni. Ja tu nedelam zadnou verejnou sluzbu pro ostatni. Pokud tu nekdo vznese otazku, tak se obracim se svou odpovedi, ci dalsimy myslenkami primo na tazatele. Pisu tu uz takhle od zacatku co tu jsem. Takze ve chvili psani me odpovedi me zajima pouze tazatel, ne ostatni...
Na tvou otázku lze odpovědět jediné.Místo rozumu a správného rozhodnutí dostala přednost nezodpovědnost a hloupost.Skutečně jediné,cos měl udělat ,zeptat se předtím.Co chceš,aby ti někdo poradil?Hlupákovi se poradit nedá.
Já jsem vždy na takový případ odpovídal:
Až tento chlap dostane rozum,tak se samou radostí zblázní a bude mít zase hovno!
JABRAKA
Já mám spíš pocit,že si z nás zase někdo dělá srandu.Nevěřím,že by se19 letý vážně na tohle ptal.
Takže :pobavil ses chlapče?
Jinak asi stále platí :Kdo umí,umí.Kdo neumí ,vozí.
napřed ta odpověď:
ano, bude těhotná,
a to na 100 %.
jsou prášky, které zastaví těhotenství.
chcete radu...
¨při takto formulovaných otázkách je zjevné, že Vaše sexuální vědomosti jsou spíše praktické, a chybí Vám hlavně ta teorie. Doporučoval bych kromě těch půlhodinek praxe (pokud to byl opravdu půlhodinový styk, tak potom klobouk dolu) věnovat se (či sám nebo spolu s ní) i půlhodinkám teorie. Literatůry je moc, problematika je obsáhlá. Po jistém čase, záleží na poměru, jak budete střídat teorii s praxí, budete podstatně zodpovědnější, a to oba. Potom budete vědět, či je možné, že bude těhotná, na kolik % je těhotná, že jsou ty a ty prášky s takovým a takovým účinkem, že existuje antikoncepce, budete ji mít dokonce v šuplíku při posteli nebo v kapse, zkrátka a dobře Váš přístup k sexu bude kvalifikovanější. Jinak jsou tu i varianty další:
otěhotnění, nervy, soud a povolení k svatbě nezletilé, potom problém s ubytováním, zvýšená nespavost - dítě nespí, ani Vy, nervozita, nedostatek peněz, nedokončená škola... je toho až dost
nebo pohlavní choroba,a pod.
ty "nepříjemnosti", které Vás donutily zadat tuto otázku, jsou maličkostí proti starostem, které si můžete opatřit jinak velmi lehce, ve velmi příjemné situaci...
hodně úspěchů...
doplněno 11.01.09 06:20:abych jen nestrašil, je plno dalších variant, velmi příjemných, smysluplných a žádoucích. jenže "pečení holubi z nebe nepadaj" a "bez práce nejsou koláče"...
ale nvm co mam napsat. prvni to musim vyresit pak se izvu. a dik za vasi uctu k lidem. nechapujak muzete nekdo byt tak naivnia myslet si tze si z zoho delam prdel. ale fakt jsem neznal tu kapku touhy. Dykcy sme to delali s kondomem a byloto v pohode ze jo. a navic v 16 letech nam prijde zbytecnymit anitokonc.
hald si asi radfej poradim sam a te kdo jste semnovam dekuji. A cetl sem hodne! HOOOODNE a to vim o cem mluvim.
Proste dycky sem myslel ze zalezi na tom EJAKULOVAT. a ne ze se to bude delata ono i tak se to stane, achjooo.
V 16 antikoncepce zbytečná? Ach jo, antikoncepce není nijak limitována věkem, spíše naopak v tomhle věku je antikoncepce nejdůležitější, což už si asi uvědomujete oba. Právě, že v tomhle věku je nechtěné těhotenství největším průšvihem, ve 20, když už má člověk po maturitě, se dají věci zase řešit jinak. Spousta dívek a slečen bere hormonální antikoncepci v 16, respektive po pravdě neznám žádnou, která by měla stálého přítele a nebrala ji. Navíc se může tvojí slečně po antikoncepci třeba i zlepšit pleť a dneska už je spousta možností, než jenon prášky, například náplasti, injekce, tyčinky pod kůží...
No od ledna lze prášek postinor koupit i bez předpisu, takže jedině čekat zda bude těhotná a nebo ne.Ale není to pravidlem.Znám případy kdy během 2let nedávali pozor a ani jednou neotěhotněla.Jinak dávat si POZOR!Co bych k tomu mohla říct, pak ta holka má jen spackaný život pokud nema okolo přátele a uznání rodiny.
Ahoj, tak dnes sme s mou holkou delali tehot. testy: NEGATIVNI
navic to ma ted dostat nekdy ve stredu, takze snad vse BUDE OK. Dekuju Vam...
No, dost riskujete! Čekat na to, jestli to dostane nebo ne je v 16-ti letech docela "vošajslich". Koledujete si o pořádnej malér. Měla si dneska vzít ten Postinor. Nu což, tak kdyžtak půjde na potrat ... A že byl těhotenský test negativní nemusí vůbec nic znamenat. Graviditu je schopen rozpoznat NEJDŘÍVE 10.den po oplození - ale i to je dost nespolehlivý. Nejspolehlivější je až od 3.týdne. Od této doby totiž produkuje zárodek dostatek jedné látky ( choriový gonadotropin ), který je ten test schopen rozpoznat. Takže vám teď dal NIC NEŘÍKAJÍCÍ VÝSLEDEK!
doplněno 12.01.09 20:44:A abych vás postrašila ještě víc - žena může mít zpočátku těhotenství ještě až 2 menstuační cykly!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.