Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ignorovat nebo vyříkat?

Od: hloupyhonza* odpovědí: 7 změna:

Krásná zasněžené nedělní odpoledne všem,

Známe se od základní školy, několik let jsme byli přáteli, bohužel však takovéto přátelství mezi klukem a holkou, ze kterého chcete víc než jen přátelství. On se styděl a byl nesmělý, ona introvert. On pro ni ochotný udělat cokoliv co ji na očích viděl, ale nikdy ji neřekl nic dostatečně přímo (asi)...a tak to spolu těžkopadně pekli snad 2 roky,než si řekli že zůstanou raději jen přáteli, ze začátku tu šlo a byli skutečně dobrými přáteli,pak to ale postupně začalo upadávat,zamrzat, ona nikdy nepatřila k těm nejaktivnějšim ale zde již přestala i odpovídat na sms a pokusy o konverzaci na skypu, ignorace a pak se odhlásila.

legenda : on=já, ona= mé nynější tížení a trápení

Co doporučejete? Na telefonát kde bych ji něco přímo vytkl asi nemám povahu a nerad bych ji ublížil. Nechat být a prostě už ji "neotravovat", nechát být a vypustit? ukončit takto potichu, nechat vyšumět několikaleté přátelství? Nebo vytýkací sms, proč neodepiše? proč neodpoví? i kdyby to měla být posledni sms?

Jaké máte zkušenosti?

Dík všem :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

2x

Honzo,Honzo,kolik Vám je že se na tohle musíte ptát?

Když mě nechce,tak se doprošovat nebudu.Mám svou hrdost. Pro jedno kvítí slunce nesvítí.

Nepsal bych žádnou sms,žádný fb,skype icq,nic.

Šel bych svoji cestou a buďto se mi v budoucnu připlete do cesty a nebo přijde jiná.

Nedělejte ze sebe osla(s prominutím).

Honza.

hloupyhonza*
hodnocení

Být to nějaký "pokus" z dikotéky, pak jistěže, ale na tohle kvítí slunce svítilo již nějaký ten pátek...

honzmalatny*

Pokud ji bezmezně milujete,běžte a řekněte ji to do očí.stanou se pak dvě věci. Buďto se Vám vysměje a nebo Vám padne do náruče.Žádné sms,přímo z očí do očí.

Uvidíte sám která varianta se uskuteční.

viliamka*
hodnocení

0x

Do stejné řeky dvakrát nevstoupíš. Osobně by jsem to nechal tak jak je a zapomenul na to. Pokud jste spolu doposud komunikovali tak, že jste si neříkali nic narovinu tak teď už to nenapravíš a je to zbytečny. Stejně by se to vrátilo za čas zpět tam, kde to je teď. Nevím kolik ti je let ale pokud ti je míň jak 29 tak to vůbec neřeš. Pokud ti je více jak 30 tak by jsi měl mít už rozum. Ikdyž ...

hodnocení

0x

Hezký den. Honzo, pokud ona o Vás nejeví zájem a odmlčela se, pak je docela pravděpodobné, že od Vás očekává totéž. Nic ji nevytýkejte a nechte ji žít. Sám si též žijte svůj vlastní život...

doplněno 24.02.13 17:28:

Není to otázka let, ale charakteru člověka...Ona s Vámi komunikovat nechce a nechce si s Vámi nic vyříkávat. Když jí budete cokoliv vytýkat sms, v čem Vám to pomůže? Budete mít jen poslední slovo, na které stejně není povinna nijak reagovat...dělejte, jak uznáte za vhodné, na to máte právo...

hloupyhonza*
hodnocení

Dekuji, prijde mi to ale strašne detinske,kolik nam je 5? 10? napsat tak nebo tak, prijde mi to jako ferovejši jednání než prostě neodpovídat...osobně bych toto nikdy neudělal, mám zájem, nemám zájem, tak to napíšu, ale co může vést 20letou, dospelou slečnu k takovémuto jednání?

iz*
hodnocení

0x

Honzo, ta dívka není Vaše podřízená, není Vám ničím ničím povinna a Vy nejste oprávněn jí cokoliv vyčítat.

Máte-li o ni zájem, můžete jí to zkusit sdělit. Ale z toho, co jste uvedl, nemám pocit, že by o Vás stála.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]