Nejste přihlášen/a.
Dobrý den s přítelem jsem skoro rok, když se pohádáme příjde mi, že mu do "prdele lezu" vždy já. Včera na mě řval kvuli blbosti... Myslíte si, že se ozve?
Dobrý den. Monees, my si můžeme myslet co chceme. Ale jen Vy svého přítele znáte. Pokud je zvyklý na to, že když se spolu pohádáte, jste to Vy, kdo "přileze", pak to od Vás zřejmě očekává i nyní. Nikdo z nás neví, proč na Vás řval (zda jste mu náhodou neztropila nějakou scénu apod...) Pro Vás to může být hloupost, pro něho dost zásadní věc...
Jste spolu skoro rok a řve na Vás kvůli blbosti. Když to budete tolerovat, omlouvat jeho chování a dolejzat, za 2 roky s Vámi může pořádně zaklepat kvůli blbosti a za další 3 roky třeba kvůli blbosti od něj dostanete pořádných pár facek.
Jestli se takto chová stále a Vy mu nezavdáváte k tomu příčinu, seberte se a pryč od něj. Jistě si zasloužíte někoho pořádného, ne nějakého řvouna. Jaga.
Je možné z jeho chování, že on sám uvažuje o ukončení vztahu, ale je natolik falešný, že to chce hodit na Vás. Proto on nedolejzá a čeká konec a Vy to pokaždé slepíte zase dohromady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.