Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Noční kašel - co na to?

Od: weka* odpovědí: 5 změna:

poraďte mi prosím někdo něco na noční kašel..přes den v pohodě, ale večer se kašlem budím!

mám i takové svědění v krku...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V paneláku se suchýmvzduchem? Na topení dejte hodně mokrý ručník, zalejte kytky a udělejte všechno pro to, abyste zvlhčila vzduch. Máte vysušené sliznice. ;)

doplněno 24.02.13 11:58:

Více si nastlat pod hlavu. A jako samozřejmost předpokládám, že jste se stavila v lékárně a dala si poradit se sirupem, kapkami. O čaji s medem ani nemluvě. ;) Teď je hnusný čas. Kuckavý, soplavý. Už ať je jaro!

weka*
hodnocení

ne... právě v baráku, kde suchý vzduch tak nebývá! ;)

kolo*
hodnocení

0x

Svědění v krku je většinou alergie.Většina alergií je právě z peřin,kde se zdržuje nejvíc rotočů.V peří a pod.Prach.Často prát a pořídit si peřinu,polštář,které nemají peří.Říká se tomu beztrubičková výplň nebo tak nějak.Někdy stačí i když je nevytřená podlaha a pod topnými radiátory je prach na podlaze.Když se zatopí,radiátory se ohřejí a nasávají se stoupajícím vzduchem prach z podlahy a víří ho po místnosti jako ventilátor.

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Nejlépe uděláte, když zajdete do lékárny, tam Vám poradí. Já jsem úspěšně na tlumení kašle užívala kapky Stoptusin.

krkovicka*
hodnocení

0x
Fenistil kapky.Je to na takový drazdivy a neutuchající kašel,působí i proti alergeny...Jen že jsou dost silný.Takže opravdu jen na noc.Kamarádka si je vzala večer a v devět hodin šla na noční a musela jsem jí podpirat.Usinala za pochodu:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]