Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznám zánět zubu?

Od: lepora odpovědí: 4 změna:

Už čtvrtým dnem mě bolí zub. Je to spíše taková tupá a dlouhotrvající bolest. Cítím jak mi v něm tepe. Při silnějším skousnutím mě hodně zabolí. Mohlo by se jednat o zánět? Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, mohlo. Neodkládejte příliš dlouho návštěvu zubaře.

ddasa*
hodnocení

2x

tezko rict-ja,kdyz delala v cizine k mudr.do chcech problem,tak jsem to resili-nasadli antibitotika zabrelo to,vzdycky 100% ty jsem meli sebou.Ty to mas k lekari asi kousek ;)

Může to být zánět, může to být váček nebo hluboký kaz. Ono je to zhruba jedno. Co nejdřív běžte k zubaři, ať se z toho nevyvine třeba zánět okostnice, to byste si užil opravdu.

eva900*
hodnocení

2x

Pokud si třeba lžičkou, nebo jiným předmětem zezhora na zub zaťukáte a bolí, je to zcela určitě zánět a nezbývá, než co nejdříve navšťívil lékaře, toto samo nepřejde.Vyhnete se tak ještě horším komplikacím, které by mohli nastat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]