Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Penzijní připojištění - doplatek po navýšení

Od: fausty odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

mám takový problém, nechal jsem si zvýšit penzijní připojištění z 500 na 1000 Kč měsíčně, jenže banka mi v papíře poslala opět 500 (pravděpodobně z důvodu neupraveného trvalého příkazu). Je tedy možnost nějak doplatit tuto částku hotově a zřídit trvalý příkaz na novou částku?
Díky moc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Není problém doplatit jakoukoliv částku, ale výše státního příspěvku se od tohoto doplatku odvíjet nebude až po navýšení příkazu.

hodnocení

0x

Doplaťe jednorázovým příkazem zbylých 500. Stejné číslo účtu a stejný variábl jako na trvalém příkazu.Zaplaťte tak, aby peníze tj. 500 z trvalého a 500 z jednorázového přišly ve stejný měsíc, kvůli státní podpoře. Potom zrušte starý trvalý příkaz a udělejte nový na 1000 Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]