Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit SMS platbu

Od: marks71* odpovědí: 5 změna:

Tak jsem naletěl na tuhle seznamku Erotickykontakt. Poslal jsem sms platbu!Ted tady čtu že se ty peníze dal odečítaj,jak se to dá prosím zrušit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Nevím jak v tomto případě, jen potvrdím, že tazatel nekecá. I mně se jednou podařilo se někam na týden zaregistrovat za jednu SMS. Náhodně jsem se úspěšně přihlásil asi za tři týdny, což mi bylo divné. Pak jsem na faktuře zjistil, že to opravdu umějí, strhávat si pak danou částku pravidelně. Ale stačilo poslat odhlašovací SMS a byl klid. Podrobnosti si už ale nepamatuji...

zepe*
hodnocení

0x

Už nikdy neposílat sms?

youngman*
hodnocení

0x

Jak to myslíte že dál odečítají? Z Vašeho kreditu nebo paušálu odcházejí dál peníze nebo co..nerozumím?

zepe*

take nechapu.kdyz neposlu uz sms na to cislo tak proste nemuzou odecist penize nééé :)

hodnocení

0x

U našich operátorů jsem to ještě neviděl, ale možná už to funguje i tady.

Já to z nám z německé televize, kde se zasláním SMS zaregistruješ k pravidelnému odběru služby (tydně ti budou účtovat platbu) a dokud nepošleš SMS pro ukončení služby, tak ti budou mizet peníze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]