Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ženská logika

Od: polgyn odpovědí: 6 změna:

Ahoj,
měl bych otázku ohledně vtahů, jak to vidíte Vy moji nezávislí poradci. Kamarádím se s jednou dívčinou asi rok, ale až poslední dobou jsme si padli do oka. Nikdy předtím jsem ani nepomyslel, že bych ji mohl někdy chtít. Ale, jak o to bývá dala nás dohromady náhoda. Vše začalo na jedné zábavě, když jsem se pokoušel sbalit její kamarádku. Přemlouvala ji, aby si mě nevšímala atp... Psala mi že, jestli ji ublížím, ať si ji nepřeju a další bláboly. No jo, ale začali jsme se víc bavit a na dalších zábavách se ke mě začala sama od sebe hlásit, aniž bych já projevil zájem. Tou dobou jsem se už o tu její kamarádku nezajímal, poznal jsem její povahu a to mi stačilo. Ale zas jsem poznal povahu týhle druhý hollky. Celkem dost jsme si psali. A naposlední zábavě (když jsem jako "největší hrdina" podmáznul vyhazovače, abych se za ní dostal) mi dala číslo a řekla, že až se budu, potom znovu vracet (byl jsem tam, asi 20 min, pak jsem musel mazat jinam) mám ji zavolat a domluvíme se, kde se sejdem. Když jsem se asi po 4h vracel, tak jsem jí volal. Do telefonu mi řekla, že je tam a tam. Ale má milá (je vážně hodná a myslela to dobře, ale znáte to, jak to dopadá) sestřenka mi vzala v půlce hovoru telefon z ruky a zeptala se jí "líbí se ti můj bratránek?" Poté holčina jela domu a tu noc jsem ji už nepotkal. Ráno mi napsala, že se za sestřenku nemusim omlouvat a usměvavýho smajlíka (domů jsem se vrátil až v 5h ráno a hned jsem psal omluvnou sms-ku). Rozhovor proběhl zcela normálně, žádný výčitky nic. Jak to tedy vidíte moji pomocníci milovaní? :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zatím asi tak, jako to vidíš Ty. Čekej, co bude dál. Zatím se zase nic převratného nestalo.

iz*
hodnocení

0x

Z textu dotazu není zřejmé, nač se ptáš. Ale pokud se ptáš na to, zda té dívce nevadí otázka tvé sestřenky, tak si myslím, že opravdu nevadí.

hodnocení

0x

Ahoj. Méně si pište a volejte a více se stýkejte a žijte. Možná je to na dobré cestě...Tak to vidím já..

taz*

Naprosto souhlasím

taz*
hodnocení

0x

Na holku kluk udělá dojem dost často hlavně, když o ni nějak moc nestojí, ať už doopravdy, nebo jen naoko. Takže to dělej dál stejně. Zatím se fakt ale nic nestalo, není s čím radit x) Začni ji někam zvát a v klidu. Ještě bych poradil jednu věc - nedávej svoje štěstí do rukou tý holce, je to tvoje štěstí a ty si ho musíš zařídit. Tzn. neudělej si z ní střed světa, to musíš být pro sebe pořád ty sám, jinak o tebe ta holka ztratí zájem. Moc cukru (hlavně na začátku) škodí :)

kopretina25*
hodnocení

0x

Ahoj,

vidím to zatím dobře. Pěkně pomalu a žádnej kvalt. Procházka, kino, divadlo, věčeře. trocha romantiky,...*hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]