Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluji stále svou první lásku?

Od: xyz* odpovědí: 3 změna:

Mam mozna trochu divny problem.Pred cca 6 rokama sme se prestehovali(ted je mi 18) a ja jsem dosud neprestala myslet na jedneho kluka.Bylo to uz davno,na nejaku dobu se mi podarilo na nasu detskou platonicku lasku zapomenout,nebo uzasny kamaradstvo?Dosud nejsem spokojena v zadnem vztahu,nevym jestli jsem OK...nebo vzdy hledam taky kamaradsky vztah...minule jsem prezerala stary alba a bylo mi az do placu,ze jsme se prestahovali.Ted neni velika sance ho znovu potkat.Jak se da zapomenou,nebo nevym uz co...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

3x

Zřejmě jste nepotkala dosud nikoho, kdo by tamtoho překonal nebo také ale vaši vzpomínku a představu o něm. Nejlépe se totiž vzpomíná na někoho, koho jsme moc dlouho neznali, neublížil nám a můžem si o něm krásně snít a dávat mu ty nejlepší vlastnosti. Jedna z možností jak se vyléčit je takového člověka kontaktovat a zjistit, že tak úžasný není ( nebo je a udržet s ním kontakt) nebo si o něm jen tak snít, než se objeví někdo další. Vzhledem k tomu, kolik vám bylo let, si myslím, že je to ten sen o úžasném klukovi, tak si ho sněte dál a počkejte na toho skutečného. Přijde určitě

hodnocení

2x

Není to nijak divný problém. Jste jen v okamžiku jakési samoty a čeká vás určitě jeden či více vztahů, které vám dají zapomenout na někdejší dětské přátelství, které jste ale už tehdy tajně brala jako lásku. Váš život se nakonec bude ubírat nezadržitelně dál s tím, že budete stále s nostalgií vzpomínat na ten prapůvodní vztah z dětství. I já si občas s potutelným úsměvem vzpomínám na lásku ze čtvrté třídy... a věřte či ne, je to stále velice příjemné.

mak*
hodnocení

0x

můj přítel mi řekl že je to jen na každém v znás jestli chceme nebo nechceme zapomenout ale podle mého je to hloupost pokud vám na tom dotyčném záleželo a očividně ano a asi byl pro vás i více než kamarád tak nezapomenete spíše bych se pokusila o kontakt bude to asi těžké ale jestli víte aspoň jméno tak si myslím že by to neměl být až takoví problém hodně štěstí, jo a šance je vždycky naděje umírá poslední to si pamatujte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]