Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho vydrzite po hadce nemluvit?

Od: leniska27 odpovědí: 23 změna:
Zajimalo by me, jak dlouho vydrzite po hadce vy nebo vas partner cekat, az se ten druhy ozve.

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

1x

Dokud nezačne druhá strana ale jak si pamatuju tak maximálně asi týden.

leniska27
hodnocení

A kdyby nezacala, tak se na to uplne vykaslete a zahodite vztah?

kukusak*
hodnocení

0x

max. 20 minut :)

youngman*
hodnocení

0x

Nevím protože jsem se nikdy s partnerkou nehádal.. a vy jestli se hádáte tak by jste měli jít od sebe...

martinaa*

To radíte dost špatně... je dobré, když se občas vyčistí vzduch nějakou hádkou, psychologové dokonce uvádějí, že je to pro vzah zdravé.

doplněno 22.02.13 14:17:

Jo, zapomněla jsem na odpověď na původní otázku - většinou tak dvě hodiny max:D

doplněno 22.02.13 16:48:

Youngman - tak to jste výjimka potvrzující pravidlo:) A také se to váže k věku, pokud je vám 18, tak řešíte jiné věci, než člověk ve 30...

youngman*

A já říkám že nejzdravější vztah je bez hádek. Vztah kde hádky vůbec nevznikají, kde nejsou potřeba. Mám takovou úžasnou známost a říkám JE TO MOŽNÉ *vtip**pusa*

Jak dlouho jste spolu?

youngman*

3,5 roku

doplněno 23.02.13 09:43:

Předtim jsem měl taky vztahy kdy jsme se hádali jak psi! *hej*Kéž by mi bylo 18 ten nick je trochu zavádějící :D

hodnocení

0x

Kdyby to tak šlo, naučit se hádat tak, aby se vyřešil důvod hádky. Většinou hádka končí tím, že se jeden snaží ublížit tomu druhému nesmyslným vytahováním věcí dávno minulými, vyčítáním. Já jsem tomu říkávala:Babička měla neštovice. Bylo to něco, co od předmětu hádky bylo na míle vzdálené. Naučili jsme se hádat bez těch nesmyslů a snahy ublížit a ve zlosti ranit. Dokonce jsme nesměli opustit místnost, pokud se nenašlo řešení. :D Moje maminka dokázala velmi dlouho nemluvit. Někdy to hraničilo s týráním. Po těchto zkušenostech jsem to ve své rodině zavedla jinak. Jenže, co naplat, alkohol byl silnější než láska.

hodnocení

0x

15 minut maximálně. Akorát my spolu bydlíme a máme dceru, takže spolu nemluvit nemůžeme.

leniska27
hodnocení

Spis me to zajima u lidi, kteri spolu nebydli.
krkovicka*
Víc jak týden nebo navždy když už je konečná.V případě společné domacnosti tak do druhého dne.Pak je potřeba řešit životně důležitější věci.

imrous*
hodnocení

0x

3-4 dny. Ale to usmiřování potom! :-P

ddasa*
hodnocení

0x

Jestli spolu nebydite,tak to nemluveni moc protahujte i kdyz ono zalezi,kdo ma pravdu,ale to si prave mysli kazdy,ze pravda je na jeho strane asi 2-4 dny staci nemluvit ono to nemluvit stejne nic neresi *nevi*

leniska27
hodnocení

A co kdyz je to skoro dva tydny?

sisinka*
hodnocení

0x

tak to máte oba dva tvrdou ,,palici,, když vydržíte dva týdny.U nás to trvá pár minut,a když už jo hodně dlouho,tak jen do druhého dne.Myslím,že hádkou se pročistí vzduch,ale dlouhé mlčení asi není dobrý.U nás se tak nějak střídáme,a vždy jeden z nás udělá první krok ke smíření.To by tak určitě mělo ve vztahu být.Vadilo by mě,aby docházelo k prvnímu kroku jen z jedné strany.Sedněte si spolu a pokuste se v klidu spolu problém probrat.Hodně štěstí.

kaachorra*
hodnocení

0x

Já taky týden..:)) Nejhorší je vydržet alespon 24 hodin... Pak už to jde samo..ale po 6,7 dnech koukám na mobil,esi se ozve nebo ne..:))

askmenow*
hodnocení

0x

Nemluvení hrozně neuznávám. Nejdéle snad hodinu, ale i tak ani ne proto, že bych dělala uraženou, ale že jsem chtěla vychladnouta říct věci jasně, s čistou hlavou a bez přehnaných emocí. Ticho nic nevyřeší.

doplněno 23.02.13 00:01:

Jo takhle, vy myslíte i během doby, kdy spolu fyzicky nejste... No, jednou jsem se odmlčela na tři dny a pak vztah ukončila. Jak říkám, pro mě je mlčení absolutně krajní řešení, ale rozhodně to nneí pravidlo, spousta lidí to má jinak.

leniska27
hodnocení

Nikdy jsem to nezkousela, jen se ptam, co je maximum, co clovek dokaze vydrzet, nez mu to definitivne neda a ozve se.
leniska27
23.02.13 11:48
hodnocení

Nikdo?
askmenow*

To je naprosto individální, řekla bych.

hodnocení

0x

Maximálně 5 minut. Nidky se od toho druhého (ať je to rodič, partner nebo kamarád) neodchází "nasraný". Pak se něco stane a člověk si bude do konce života vyčítat, že poslední, co si mezi sebou řekli, byly nadávky kvůli nesmyslné hádce. A všechny hádky jsou nesmyslné.

johnyd*
hodnocení

0x
Nemám to mlčení a dělání se uraženým rád... buď se hádám, ale hádka skončí a bavím se dál. Neříkám, pokud někdo uráží sprostě nebo bije atp.
Mě to přijde jako projev určité primitivnosti, když se jeden šprajcne, a čeká, až druhej přijde, nebo mlčí i když ten druhý začne normálně mluvit, třeba o jiných běžných věcech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]