Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dívat na Mailpro

Od: petula00* odpovědí: 5 změna:

Zdravím.Jak se dívat na nabídky (konkrétně) typu Mailpro,kde se připisují nějaké částky za přečtení mailu s reklamou?Jistě je to zase jedna z mnoha oblbovaček důvěřivců.Máte s tím zkušenost?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

viliamka*
hodnocení

0x

Mailpro neznám. Před rokem a půl jsem byl u něčeho podobného. Na název si nevzpomenu. Peníze za emaily vyplácely od myslím 300,- Kc. Byl tam ale problém, že člověk musel neustále doporučovat a hledat další. Pokud nebyl aktivni tak se mu peníze odečítaly. Navíc chodilo málo emailů. Nikdy jsem od nich nic nedostal. Druhá podobná služba je ermail. Tam sice dostanete vstupní bonus stovku a máte možnost dostávat peníza za osoby které se zaregistrují přez vás atd. atd. ale i tak to je k ničemu. Je to zdlouhavy a k ničemu. Pokud někoho baví klikat na reklamní emaily a koukat se na mnohdy nesmyslny nabídky, tak prosím. Za rok a něco může mít tisícovku do kapsy a klikat dál. Ermail totiž vyplácí až od tisícovky ale druhou stranu to je jediná služba která mi za toto zaplatila. ALE... Mněl jsem 38 emailových účtů a točil to dokola. 90% všeho odklikaly moje děti. Za rok a necelých 5 měsíců jsem od nich dostal, bez pár korun, sedm tisíc. V rozklikané podobě bylo na ostatních účtech necelých 15 tisíc. 7000 dostaly děti a klikají si dál. Ono to ze začátku vypadá vše hezky ale ve finále to je strašně zdlouhavy a člověka to přestane bavit. A toto je možná to, s čím ty firmy počítají. Zadal jsem si objednávku reklamy u ermailu jako firma. Vybral jsem si tu nejdražší variantu. Kdyby jsem zaplatil požadovaných 340.000,- a každý registrovaný člen na moji reklamu klikl a šel na obsah, tak v ten moment ermail musí zákonitě zbankrotovat. Proto těmto firmám nevěřím a nechávám je pro malé děti ať se s tím baví. Kamarádka má jen jeden :) svůj email. Kliká dva roky a má tam kolem 900,-Kc.

ladaadal*
hodnocení

0x

Pokoušel jsem to skor půl druhého roku. Stejné zkušenosti jako Viliamka. Všechny tyto projekty jsou založeny na minimální částce pro vyplácení, kterou buď nedocílíš nikdy, nebo po tak dlouhé době, že zapomeneš i přihlašovací údaje. Prostě ti chodí miň a míň, až zjistíš, že bys musel klikat deset let, aby sis vydělal tisícovku.

hodnocení

0x

Už asi 2 roky ,,jedu" v emailingu a mám tam 52 korun a peníze mi záhadně ubejvají.

ladaadal*

To seš dobrej. Já v Emailingu udělal za rok 12 korun. Ale zase mi aspoň nic neubejvalo.*smich*

viliamka*

Joooo Lujsi to je ono. Emailing. To je to na co jsem si nemohl vzpomenout. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]