Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlevnější fotografie?

Od: tarka* odpovědí: 9 změna:

Chci si nechat vyvolat nějaké fotky, kde je to nejlevnější? Napadly mě buď drogerie nebo někdě přes internet. Má někdo zkušenosti? Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vytisknout to v nějaké tiskárně.

tarka*
hodnocení

Přesně to nechci, proto se ptám.

dzordz*

Důvod?

Jestli jich nebude pět, ale padesát nebo třista, bude to trochu nebo i velmi znatelně levnější.

ducati996*
hodnocení

0x
Já mám fotky vždy z fotolab.cz. Nevím jestli je to nejlevnější ale občas zasílají nějakou slevu. A jsem s nimi spokojena.

Poslední dva roky jsme nechali dělat fotky u Rossmanna. V akci 1 Kč za kus. Sledujte akce.

mirda46*
hodnocení

0x

Zkus tady: www.happyfoto.cz/ Často tam bývají akce a pak je fotka 10x15 za 2 Kč.

hodnocení

0x

Je potřeba hlídat akce. Jednou jsou nejlevnější ve fotolabu.cz, jindy zase někde jinde. *hej*

hodnocení

0x

A jak se to tam dává? To jim dáte svojí paměťovou kartu?

ladinpraha*

Fotky posílám přes internet, každý fotolab má na svých stránkách program. A využívám osobní vyzvednutí, takže pošlu tam, kde mám jejich pobočku po ruce. Třetí den po odeslání jsou připraveny k vyzvednutí. Z těch větších fotolabů je jedno, který použiješ, mají akce každou chvíli.

doplněno 22.02.13 10:18:

Pokud je chceš objednat osobně, tak je můžeš dát na jakémkoli médiu. Karta, CD, DVD, HDD, flash ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]