Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polštářek z pohankových slupek

Od: atrama® odpovědí: 4 změna:

Mám problémy s krční páteří, špatně i spím. Byl mi doporučen polštář z pohankových slupek. Je možné ho nahřát, drží teplo a uleví od potíží. Máte s tím někdo zkušenosti? Je to dobré? Pomáhá to prý i na jiné neduhy. Kdo jste vyzkoušel, poraďte... Chci si objednat slupky a polštář si ušiju sama. Jen se ptám, zda to není jen iluze. Jinak se léčím, rehabilitace, injekce atd...někdy je líp, někdy hůř.. Děkuji všem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

Měla jsem ho , dost mi vadilo takové to "šustění"- a nepřinesl mi úlevu.Vyzkoušela jsem jich moc všelijakých , nyní spím na malém macíku opravdu jen "pod ucho"a jsem spokojená- velké polštáře jsem zrušila a všelijaké zdravotní taky .

Tím nechci říct, že ty s ním třeba nebudeš spokojená.

doplněno 21.02.13 18:32:

Víš co se říká - víra tvá tě uzdraví. Mně to ale nepomáhá.;)

doplněno 21.02.13 19:00:

výrobci to umějí nabídnout aromis.cz/...

martinaa*
hodnocení

2x

Jo, máme doma hned dva, vánoční dárek pro mámu:)

A super, opravdu dlouho drží teplo a pěkně se to uvnitř přesýpá. Na bolestivý menses nebo páteř opravdu velmi příjemné a uvolňující. Vcelku mě ale překvapilo, jak je těžký...:)

doplněno 21.02.13 18:45:

Jinak, vzhledem ke komentu pode mnou - pohankový polštářek není určený ke spaní.

doplněno 21.02.13 18:46:

Zase jsem zapomněla dopsat:D Používá se před spaním (prakticky kdykoli, kdy se přikládá na bolavá místa (nebo si člověk lehne bolavou částí tak, aby byla páteř srovnaná.)

hodnocení

2x

Na problém s krční páteří bych spíš než pohankové slupky doporučila pár velmi jednoduchých cviků z jógy. Vyzkoušených, účinných.

Protože vím, že máme společné okresní město, tak bych tam případně někdy mohla přivézt pár nakopírovaných stran z knih a sama je předvést.

xxxxx*
hodnocení

0x

Rozhodně Tě to zbaví peněz. Jinak je to k ničemu, nesmíš věřit kdejaké kravině. p.s. nespíš na pohance, ale na potahu a ten máš ještě povlečený. Jinak hezky šustí a je tvrdý. Pokud se za celou noc, od chvíle, kdy lehneš nepohněš, tak super, jinak opruz ... asi dvouleté zkušenosti ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]