Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádka v usa-jak se tam dostat?

Od: panx* odpovědí: 5 změna:

Zdravim.Mám kamarádku v usa,ktera se,když ji byl 1 rok odstehovala do usa.Ted se ptam jak se tam dostat.Asi po střední škole v 19 letech?Chci si dát pauzu než půjdu na vš (jestli půjdu).Jak drahé budou letenky?Co je vše potřeba?Bydlení mám u ní zajištěné.Předem děkuji

PS: stát Georgie,asi 30 mil od Atlanty

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

K cestě do USA potřebujete vízum nebo můžete být účastnicí bezvízového programu. Podrobnosti najdete zde: czech.prague.usembassy.go/...

Jednosměrná letenka z Prahy do Atlanty v Economy Class stojí okolo 15 000 Kč.

panx*
hodnocení

Děkuji.Na strance jsem ale nenašel požadavky na získaní amerického občanství.

Z vašeho dotazu jsem usoudil, že tam chcete na návštěvu a nikoli natrvalo.

panx*
hodnocení

Pořád to zvažuji.Ale asi nejprve jen na měsíc na zkoušku.Na to občanství jsem se ptal,abych vědel jak na to kdyby náhodou.Jinak díky

lidus*

Omlouvám se administrátorovi Pavlovi ale přece to nebudu celé stahovat když si to může přečíst přímo na těchto stránkách jakdousa.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]