Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sběr jahod ve skotsku

Od: annalol* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, chtěla jsem se zeptat jestli zde má někdo nějaké zkušenosti s brigádou ve skotsku, konkrétně tedy sběr jahod na farmě.

Mám možnost tam v létě odjet, ale stále váhám.

Bojím se že práci nezvládnu, protože být v jednom kuse ohlá není žádný med a navíc musím být rychlá.

Jsem docela tintítko, ale na práci alergii nemám.

Jestli má někdo nějakou zkušenost s tamními podmínkami, s bydlením v karavanech,pěnězi vydělanými i utracenými a za co,letenka tam a zpět apd. informace.

Předem děkuji za jakýkoli příspěvek :)

-A

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím Anno. Než třeba přidá někdo svoji vlastní čerstvou zkušenost, přečtěte si, chcete-li, jednu zkušenost zde:

kalimera.cz/...

A pár rad, které by se Vám mohly třeba hodit zde:

anglie.cz/...

luke237
hodnocení

0x
Jestli chces delat v Anglii, proc tam jedes delat tu nejpodradnejsi praci s tema nejvetsima zoufalcema? To vazne nic naumis?
annalol*
hodnocení

ne že bych nic neuměla, ale chci vycestovat přes prázdniny a slušně si vydělat, jak jsem psala výše dostala jsem možnost jet do Skotska ;)

luke237
Mas otevrenou celou Evropu, vsechny mozne prace a ty si vyberes sbirani jahod ve Skotsku *ee* Jestli si chces "slusne vydelat", tak to sbiranim jahod opravdu nejde. Protoze kdyby to slo, tak to budou Skotove delat a ne misto toho importovat blbce z Vychodu. Chapes?
martinaa*

Kdysi se možná za takové brigády platilo velmi slušně (kamarádi tam jeli i několik let po sobě a vydělali velice slušné peníze). Nicméně teď je situace (prý - podle těch kamarádů) taková, že se to už nevyplatí. Když se prý odečte jídlo, bydlení a nějaké to pivko po večerech, je to téměř stejné, jako zde.

Nicméně Skotsko je nádherná země, také se tam chystám, takže pokud bys nejela jen čistě za prací, tak proč ne:)

alfonsmucha*
hodnocení

0x

nevím jak teď , ale dřív hlavním benefitem téhle práce bylo že se člověk naučil obstojně polsky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]