Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěla jsem se zeptat jestli zde má někdo nějaké zkušenosti s brigádou ve skotsku, konkrétně tedy sběr jahod na farmě.
Mám možnost tam v létě odjet, ale stále váhám.
Bojím se že práci nezvládnu, protože být v jednom kuse ohlá není žádný med a navíc musím být rychlá.
Jsem docela tintítko, ale na práci alergii nemám.
Jestli má někdo nějakou zkušenost s tamními podmínkami, s bydlením v karavanech,pěnězi vydělanými i utracenými a za co,letenka tam a zpět apd. informace.
Předem děkuji za jakýkoli příspěvek
-A
ne že bych nic neuměla, ale chci vycestovat přes prázdniny a slušně si vydělat, jak jsem psala výše dostala jsem možnost jet do Skotska
Kdysi se možná za takové brigády platilo velmi slušně (kamarádi tam jeli i několik let po sobě a vydělali velice slušné peníze). Nicméně teď je situace (prý - podle těch kamarádů) taková, že se to už nevyplatí. Když se prý odečte jídlo, bydlení a nějaké to pivko po večerech, je to téměř stejné, jako zde.
Nicméně Skotsko je nádherná země, také se tam chystám, takže pokud bys nejela jen čistě za prací, tak proč ne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.