Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodávající vs kupující,podvod?

Od: lada11 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,něco jsem prodal,kupující věděl že je to poškozené,hrabal se v tom a teď chce věc vráti,máte s tím někdo zkušenost?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

1x

Kupujici vedel ze je to poskozene, nezajimal bych se tim. Predpokladam ze to neni zadny eshop, ale soukroma inzerce. Nereesil bych to. Dulezite je mit potvrzeny inzerat a pod. ze kupujici vedel o poskozenem zbozi. A ted muze jit klidne i na lamparnu-

ladaadal*
hodnocení

0x

Bylo by dobré vědět více podrobností. Jinak se to bude řešit u telefonu za 200,-Kč a jinak u auta za 250tisíc. Taky záleží na tom, co bylo ve smlouvě.

buss
hodnocení

0x

To je jak koupil jsem kilo brambor, nějak se mi nezdají, co s tím? Co jste mu řekl o poškození, jak se pohrabal.. vizte OZ odpovědnost za vady..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]