Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenost s prací animátora pro volný čas. V sobotu jedu na casting a tak by mě zajímalo, jestli mi někdo poradí jak se připravit, popřípadě jak takový casting probíhá podrobně.. O téhle práci sním od malička, proto jsem schopna udělat hodně abych se tam dostala. Jen mám ještě jeden problém - angličtina... Umím anglicky, ale když se mám bavit s někým cizím tak se stydím mluvit a i když v hlavě mám uspořádané co chci říct, mám problém to ze sebe dostat. Poradíte mi někdo prosím?
Angličtina: zaměřit se na obsah, odhodit stud a mluvit, mluvit, mluvit, ... jinak se budete stále točit na místě.
Animátor pro volný čas: Jak jste přišla na to, že jde o práci, jíž byste chtěla věnovat (dokonce o ní od dětství sníte)? Co o té práci víte?
Komu bude určena - dětem, mladistvým nebo dospělým (každá skupina potřebuje něco jiného)?
Záleží i na tom, kde to má být - v jaké oblasti i v jakém zařízení. Někde se preferují sportovní aktivity, jinde kultura (výtvarná výchova, zpěv, hudba, ...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.