Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Včera večer mě začala bolet hlava a viděl sem rozmazaně,nemohl sem ani číst.Šel sem se vyspat,ale po hodině sem se probudil a hlava bolela ještě víc,tak sem si vzal lék od bolesti a spal dál,ale pohodině sem se znovu probudil,hlava už bolela fakt neúnosně tak sem vzal ještě jeden lék a potom sem už spal až do rána.Hlava mě od té doby bolí jen při prudším pohybu,ale zase se mi začíná rozmazávat zrak.A taky mi bylo přes noc a ještě ráno trochu na zvracení.Může to být z nachlazení? Dva dny zpět sem docela dost pracoval s benzínem.Předevčírem dost dlouho a to sem byl vpohodě,včera už jen chvíli.Ale myslím že kdyby to bylo s toho tak by mi bylo blbě už první den.
punker. Vítej do klubu těch, co trpí migrénou. Aspoň to na ní vypadá. Ta porucha vidění, bolest při prudkém pohybu hlavy, nesnášenlivost světla, pocit na zvracení.
K lékaři si dojdi, ale... Na migrénu každému zabírá něco jiného. Někdy je to prohraný boj.
Zadej si i tady do vyhledavače migrena a můžeš číst a číst.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.