Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DJ škola?

Od: martizs odpovědí: 3 změna:

Ahoj všem,

Chtěl bych se naučit DJovat, abych mohl hrát po večerech v clubu/clubech. Jak začít? Existuje nějaká DJ škola? Co jsem se tak snažil googlit tak max nějaký dvoudenní kurz, který si myslim, že mi moc nedá.

Nejraději bych měl člověka za kterým bych chodil třeba jako na doučování matematiky 2x týdně nebo něco podobného :-D Vlastní vybavení nemám a jsem uplný začátečník, který si mixuje jednou za čas ve Virtual DJ :)

Díky, Martas

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kratast*
hodnocení

0x

prosim te, na to asi skolu nesezenes. spis si porid mixak a trenuj doma. Pak zkus nejaky klub zdarma jim tam zahrat treba v tydnu (o vikendech si te asi nevezmou) hlavni je mi oooooohromnou sbirku songu, nekdy chteji neco zahrat na prani a pak cumet jako trubka to nejde. jit s dobou, tzn. nove songy. sledovat zahranicni topky a poustet pisnicky ktere tady jeste ani nikdo nezna, ktere sem prijdou za par tydnu. obcas neco umixovat a ne jen poustet songy. prolnout nekolik songu, zrychlit atd...

musi si te nekde ozkouset. nejlepsi je treba novy klub ktery se bude teprve otevirat. tam by jsi mohl uspet.

kratast*

základem je shlédnout film ,,klub sráčů" :)

martisz
hodnocení

no tak základ už mám dávno tím pádem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]