Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fimoza - jedině operace?

Od: worms197 odpovědí: 3 změna:

Ahoj.Asi před 2ma týdny jsem tu psal a díky vám jsem se dozvěděl,že mám fimozu.Jen se chci zeptat,má to vůbec cenu čekat do těch 16 ti let,když mi je 14 a zkoušet to ještě povolit?.

Nejspíš bude nutná operace,ale na internetu jsem četl,že místo obřízky je ještě nějaký jiný zákrok,který tu předkožku povolí nebo něco takového,nebo uřízne,když je pokožka dostatečně dlouhá,ale nejsem si jist,jestli to opravdu jde.Proto se ptám,je tu nějaká jiná možnost než obřízka? A má to cenu vůbec čekat do těch 16ti let,když mi je 14? Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Každá kůže se dá "vytahat" takže así existuje i alternativa k obřízce ale bude to spíš záležitost na delší dobu. Zatímco obřízku máš hotovou hned a za týden zahojenou. Jestli nechceš čekat dva roky myslím že by stačilo kdybys si stěžoval na obtíže s udržovánim hygieny a uhraješ to na zdravotní indikaci.

hop®
hodnocení

0x

Ve Tvém věku už podle mne nějaké dlouhé čekání nemá smysl, ale určitě nic nezkazíš návštěvou urologa, ten nejlépe posoudí stav a doporučí řešení.

babababbabababab
hodnocení

0x

Nech si to udělat co nejdřív, není to nic hrozného. A má to svůj význam. Negativa? O žádných nevím. Já tím prošel už v 7mi letech. A myslím, že to na mě nenechalo nějaké žádný následky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]