Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde zadat zdarma inzerát na přivýdělek?

Od: skye* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

nemáte nějaký tip, kam mohu zadat zdarma inzerát na malý přivýdělek? Chtěla bych jako soukromá osoba někomu "dopřát" přivýdělek za jednorázovou práci a každý větší server, kam jsme chtěla inzerát zadat, má pracovní inzeráty placené.

Díky za tipy

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

firmy.jobs.cz/...

O co jde (není-li to tajné) - třeba by to zajímalo i ´zdejší´ tazatele na "domácí práce"... :-D

doplněno 19.02.13 12:24:

Tady přesně - jobs.cz/...

doplněno 19.02.13 13:12:

To bych se asi raději poptal po známých - případně v blízkém okolí - jednodušší domluva, 0,- poštovné...

;)

skye*
hodnocení

Děkuji! Potřebuji něco ušít - zatím 2-3 jednoduchá trička dle hotového vzoru. Takže buď švadlenka nebo šikovná paní, co umí šít.

doplněno 19.02.13 13:09:

Nebo pán :-D

doplněno 19.02.13 14:33:

To ano, ale když už někoho znám, kdo umí šít, tak nemá čas:( A přes poštu to nechci, ráda bych někoho z Prahy, abych to to mohla vyzkoušet

ladaadal*
hodnocení

0x

Některé servery mají i tuto rubriku zdarma, ale chce to hledat. Jde-li o jednorázovku manuálního charakteru, nebylo by rychlejší pustit to mezi známé a kamarády?

skye*
hodnocení

Proto to tady píši, nemám čas hledat ;) No ono je to specifické a nikoho takového neznám, jinak bych se poptala po známých...

iz*
hodnocení

0x

Nezlobte se na mne, ale toto je typické spamování.

Podle mne hledáte soukromou švadlenu, která má vlastní vybavení, což znamená, že nenabízíte tedy práci ani přivýdělek.

A zde se ptáte jenom proto, že si myslíte, že by se Vám mohl někdo z nás ozvat.

Kdybyste opravdu chtěla někomu nechat přivydělat, zadáte inzerát v pracovním portálu nebo v tisku.

doplněno 20.02.13 05:39:

Nabídnout někomu práci znamená přihlásit se jako plátce daně na FÚ, uzavřít pracovní smlouvu nebo o pracovní činnosti či dohodu o provedení práce, vyplatit dohodnutou odměnu, odvést daň z příjmu, zdravotní a sociální pojištění, ...

Pochybuji, že jste toto měla v úmyslu (= nenabízíte práci, ale hledáte švadlenu na zakázku).

Kromě toho zdaleka ne každý šicí stroj dokáže ušít tričko (běžný šicí stroj tričko neušije a pokud si někdo šitím doma nevydělává, nemá odpovídající šicí stroj).

___ Zkuste si zadat inzerát do inzertních novin zdarma (např. Annonce) Budete-li hledat někoho, kdo Vám jednorázově něco ušije (nebudete-li nabízet práci), měl by být inzerát zdarma.

doplněno 20.02.13 05:41:

Oprava: ... nebo dohodu o pracovní činnosti ...

doplněno 20.02.13 05:47:

PS: Mně nevadí, že chcete inzerovat zdarma (také tak inzeruji), jenom poukazuji na to, že i v inzerátech je dobré nazývat věci pravými jmény. Díky tomu se posunete z povinně placené inzerce do rubrik, v nichž lze inzerovat zdarma.

skye*

No promiňte, ale vlastní vybavení v tomto případě znamená nůžky a šicí stroj. To má dnes doma každá druhá žena nad padesát let. Moje máma ho má, ale namá na to šití čas. Má ho i moje babička, ta ale na šití už nevidí. Ptala jsem se kolem po známých, ale vesměs jsou na tom stejně. Takže jsem si řekla, že se prostě poptám inzerátem - já budu mít to, co chci a nějaká paní (ať už paní v důchodu anebo maminka na MD nebo prostě jen někdo jiný) bude mít pár stovek jednorázově přivýdělek. A co je špatného na tom, že nechci za inzerát platit? Já taky nemám peněz nazbyt, ale něco si chci nechat zaplatit. A server zdarma už mi poradili, inzerát si zadám. Samozřejmě ale se někdo může sám ozvat i tady. Tím lépe. Neumíte šít a závidíte, že se mi může někdo ozvat a přivydělat si? Jinak totiž nechápu Váš komentář.

doplněno 20.02.13 07:51:

Zřejmě se hodně nudíte. Doporučuji se vyjadřovat k tématu, kde Vaše rady mohou alespoň něčemu přispět. Toto slovíčkaření mi pouze zabírá čas, který narozdíl od Vás, nemám. Co jsem potřebovala vědět, jsem se dozvěděla od jiných, klidně bych nechala otázku uzavřít.

Mimochodem do jaké kategorie mimo práce myslíte, že bych si měla inzerát dát, aby to bylo zdarma? Seznamka? "Ráda bych se seznámila se švadlenkou, nebo paní, která umí šít a která by mi v rámci nově nabytého vztahu ušila trička"

A tričko je vlastně tílko (jelikož jsem tady nechtěla inzerovat, tak jsem to napsala pouze zhruba na vyžádání), které moje mamka ušila velmi snadno na obyčejném domácím stroji. Jen už na to prostě nemá čas.

haninka*

hyperinzerce.cz atd. Zadejte si do googlu "inzerce zdrama"

skye*
hodnocení

Hyperinzerce je sice zdarma, ale inzeráty na práci tam jsou placené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]