Nejste přihlášen/a.
Má někdozkušenosti s prací na výlení lodi v zahraničí? Nevěřim agenturám,nerada bych přišla o peníze jentak a ani nevím o této práci,jestli je to normální záležitost už dneska.Ocením,když mi doporučíte ověřené agentury
Můžu Vám dát dosti podrobné informace.
Nepíšete,zda se chcete plavit na moři nebo na říční výletní lodi.
Nepíšete,co byste chtěla dělat,jaké máte vzdělání,vyučení apod.
Zkuste napsat něco více konkétního,potom můžu i já být konkrétní.
Pracovní pozice není až tak důležita,nemám mnoho praxe v gastronomii,ale umím dobře anglický jazyk,ráda cestuju a jsem velmi pracovitá.Chci zažít práci na lodi,zdokonalit a naučit se jazyky během práce.Ráda bych byla na lodi,nějaké oceánské.
Momentálně jsem absolventkou SPŠ,nebo-li žádná gastronomie po školní stránce se mě ani nedotkla :D
No,nezlobte se za mou upřímnost,ale v tomto případě byste měla asi jet jako turistka.
Napadá mě jediná pracovní pozice pro Vás a sice pokojská,u této profese není potřeba nic extra umět,pouze je kladen důraz na jazyk.
Zkuste sama,mimo agentury,nebudete platit naprosto nic.
Užitečný odkaz pro Vás např. www.seachefs.com
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.