Nejste přihlášen/a.
Ráda bych zjistila, jak se obléci na párty do baru, kde je požadován převlek v kubánském stylu? Jaký doplněk atd.? Děkuji. Z.
Někdy mě vážně mrzí, že nejde dávat negativní hodnocení odpovědi (youngman).
Párty: Pokud máte tmavé vlasy, klidně bych se oblékla jako Che Guevara, jen prostě žensky Takže podobný účes, baret, podobnou košili a k ní klidně mini sukni, úzké kalhoty, nebo cokoli, co byste si do baru vzala normálně.
Pokud chcete vypadat "kubánsky"s cou nejmenší náladou, prostě si vezměte aspoň doutník.
Jinak pokud se chcete obléci jako to, co si představíme pod ženou - Kubánkou, viděla bych to na široké vzorované šaty a takový ten šátek a květy, co nosí na hlavě, a k tomu výraznou bižuterii, to si aspoň vybavím já.
Jo tak si ho dejte sama to negativní. Mě zarazí že někdo obětuje 10 minut otázce a následný diskuzi místo 2 minut vyhledání na googlu proto jsem tak odpověděl..
To je opravu hodnotná rada Když nevíte, tak raději mlčte.
Tazatelko, mrkni na fotky z Havany cz.123rf.com/...
Nosí se výrazné korále, jakési klobouky, pestré barvy, květiny ve vlasech, a samozřejmě všudypřímtoný doutník:D
Neznám kubánský styl a mám málo času na hledání informací. Tedy Upravuji otázku: Co konkrétně na sebe? Sukni? Šaty? Kalhoty? Jaké barvy? Jaké doplňky? Boty? Atd.. Děkuji!
Určitě bych si vzala šaty, nějaké se širokou sukní, barevné, galerie.esotravel.cz/...
Pro Kubu jsou typické hlavně ty mašle na hlavě, ale ty se mi osobně nelíbí.
Já si kubánský styl představuju jako kytkovaný minisukně, věnce z kytek kolem krku, mašle za ušima malý podprsenky (nebo jen kokosový ořech napůl) , prostě veselý letní střih, hudba s těch jejich bubínků, tancování a tak dále.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.