Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
mam dost zasadni problem, ktery me trapi uz nekolik let. Druhe zuby mi narostly od prirody nazloutle a krive. Nosil jsem rovnatka, ale to moc nepomohlo. Belici pasty taky ne, ani zadny jindy pripravek na beleni zubu. Nekde jsem se docetl, ze nekteri lide si sve vlasni zuby nechavaji vytrhnout a ''nastrelit'' umele, repektive zarive bile. Je to pravda nebo to je jen zvast? Nechci o tom s nikym znamym mluvit, stydel bych se. Vim jen o starsich lidech, kterym zuby uz sami vypadaj a maji protezu.
Dodatek: Druhe zuby zas tak moc dlouho nemam, je mi teprve 20 let.
Prosím, usetrete me poznamek, at se tehle myslenky zbavím, ze si mam nechat svoje zuby i kdyz jsou takove a makove. Ja jsem z toho vazne zoufaly a vetsi castki jsem rozhodnut, ze bych tento zakrok byl schopny podsoupit.
Take samozrejme zalezi na financni castke, kterou zakrok obnasi.
Diky moc za odpovedi. T.
Jak již psali rádcové nade mnou, je to nesmírně drahá sranda.
Osobně ti doporučuji zajít za dobrým zubařem a s ním vše probrat. Pokud jsou zuby skutečně hodně žluté, mohl by t pomoci vybrat vhodné bělení. Často to ale mají jen lidé v hlavě. Přírodní zuby nikdy nejsou zářivě bílé. Křivost zubů se dá i v dospělosti řešit rovnátky, a už to dnes není žádná ostuda.
Tuším že se tomu říká fazety.Jenže na 1 zub to bude tak za 7tis.To už je levnější porcelánová korunka.
Korunka se nasazuje na obroušený původní zub a fazeta je tenký plátek který se lepí na předek zubu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.