Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenovala tato stavebnice

Od: puira odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, prosím, poraďte, jak se jmenovala stavebnice z plastu, kterou jsem měla jako dítě - ročník narození 81. Pokusím se ji popsat, byly to modré podlouhlé dílky, které se zasunovaly do bílých kostiček. Ke stavebnici patřily červené nebo žluté destičky, různá kolečka. Nemůžu si vzpomenout na název, ráda bych něco podobného pořídila dceři, jestli se to tedy dá ještě sehnat. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Já si myslím, že už tedy to byly stavebnice LEGO obrazky.cz/...

Byly to různě velké kyblíčky, např domečky - se střechou, zahrádkou, okny a dveřmi - i kytičky tam byly na zahrádku. Potom stavebnice na auta - včetně kol, světel, náprav apod. I figurky tam byly. Koukněte se na obrázky.

doplněno 01.12.08 19:40:

Axus má pravdu, LEGO to není, byla to CHEVA. Dokonce, jak jsem popisovala ty kytičky na zahrádce - ty tam jsou úplně stejné i v dnešní inovované verzi, včetně toho plůtku. Tak to se omlouvám. Je to podobná stavebnice.

hodnocení

0x
Lego to neni.
Tu stavebnici co popisujete mam doma na pude. Jen si vzpomenout, jak se to jmenuje. Strasne rady se ulamovali ty tenke konce na tech modrych tyckach.
Na techto strankach sem nasel neco podobneho pod nazvem STAVEBNICE NIKITA:
benjamin.cz/...
Neni to presne ono, ale je to zrejme podobne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]