Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naražený prst?

Od: ulzzang odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, včera jsem nešikovně chytla míč, odnesl to můj malíček. Nejdřív to hodně bolelo, oteklo to a zmodralo. Hýbat jsem s ním mohla, jen to trochu ztěžoval otok. Večer jsem si na to dala obklad. Dnes už to tolik nebolí, ale je to stále nateklé a namodralé (na fialovělé). Myslíte, že je to jen naražené nebo zlomené?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pokud je to namodrale tak je to spis zlomene , sel bych at to zkouknou na chire ;)

hodnocení

0x

Dobrý den:)To je těžké poznat,nejsme jasnovidci,dle mého soudu to zřejmě zlomené bude,sbalte se,a mažte na rentgén,sádra to vyřeší,jinak by jste mohla mít doživotní následky v podobě pokřivení a téže stabilních bolestí*cteni*

youngman*
hodnocení

0x

Nemusí to být zlomený to musíš poznat ty. Jestli to cítíš ale můžeš s tim hýbat kamkoliv a bolest se o moc nezvětší tak je to naražený ale jestli to bolí a pak je nějaká poloha do který prst dáš a úplně vyjekneš bolestí tak je to zlomený

hodnocení

0x

Když jsem na basketu měla takhle naražený prst, můj stoletý stařičký pan doktor, mi ten prst pomazal černou ichtiolovou mastí, přifáčoval mi na něho dřevěnou špachtli, kterou doktoři mají na koukání do krku a nechal mi to takhle týden. Měla jsem to mnohokrát :D Takže jestli s tím nepůjdete na rentgen, zespodu přes dlaň a malíček přifačujte a tím i znehybníte prst něco pevného. Kousek pravítka? šablonu? tužku? Asi tak.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]