Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s odesíláním peněz na účet

Od: coni* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

chci se zeptat,cca před měsícem jsem si objednal zboží u prodejce na sbazaru a tomu jsem odeslal peníze na účet.Dodací doba zboží byla psána 15-20 dní .Za 14 dní jsem mu napsal email - v jakém stavu je doručení. On na to další den odpověděl ,že nechápe,že žádné peníze jsem neodeslal ještě. Zkontroloval jsem, jestli jsem peníze neodeslal na špatný účet,ale ne,všechno souhlasilo.Je možné ,že pochybyla banka nebo systém posílání peněz přes internetové bankovnictví? .Ve výpisu normálně se objevilo ,že jsem to odeslal.Ale mu prý ne.Teda pokud mluví pravdu.Děkuji za zodpovězení dotazu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pro začátek mu pošlete kopii výpisu, aby mohl platbu dohledat (tedy pokud ji nezatlouká). Následně pak lze zvažovat další kroky podle toho, jak se k tomu postaví.

albatros498022*
hodnocení

0x

Nikdy jsem problém neměl asi bych hledal problém u prodejce.

artik*
hodnocení

0x

prostě jenom lže . Když jsou peníze na výpisu odeslané tak jsou odeslané

hodnocení

0x

Buď lže, anebo se v přijímaných penězích nemůže vyznat, protože vám zadal španý variabilní symbol. Ať si udělá pořádek! *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]