Nejste přihlášen/a.
Položím jen krátkou a stručnou otázku.
Našvu více svého "ex" nebo někoho,kdo byl více než kamarád (kdysi) tím,že ho budu úplně ignorovat a nebudu ani trochu projevovat zájem,nebo mám ukázat,že tady pořád jsem,když chci,aby se ozval,ale ON SÁM! Záleží na tom,jak mě ted' bere a jestli mu nejsem tady dost ukradená - ano,já vím.Ale čistě z psychologického hlediska .Díky moc!
Už jednou jsem tady vyprávěla jeden příběh, povím ho i vám: Dva mniši, holá hlava, oranžové roucho, přišli k rozvodněné řece. Přišla tam i žena, která se potřebovala dostat na druhou stranu. 1.mnich ji přenesl a postavil na zem. 2. mnich hudroval. "Dobře víš, že se nesmíme dotknout ženy a ty jsi ji nesl v náručí." A brblal znovu a znovu. Po delší době pravil ten 1.. "Já jsem tu ženu postavil na zem a zanechal tam, u řeky. A ty, bratře, ty ji pořád neseš.":D Proč tento vztah, který už vztahem není, pořád vláčíte? Není to škoda času? Svět je veliký, hochů a mužů je spousta.
Nepochopil jsem z otázky, co má být cílem? Dát to znovu dohromady? Naštvat někoho? Nebo jen zjistit jestli by měl teoreticky o něco zájem? Má teď ten ex rodinu nebo stálou přitelkyni?
Já třeba na některé holky z minula úplně nezapomněl, ale pokud se vůbec neozvou, rozhodně se nebudu ozývat jako první já.
No ono se to blbě vysvětluje,ale pokusím se v tom udělat pořádek .Jaký je cíl?...mm nechci ho zýskat zpátky(aspoň si to mysím),ae ráda bych zjistila,jestli by se ozval sám,kdyby viděl moji hostejnost ,nebo kdyby mě viděl s jiným klukem.On se už sice ozval,a psali jsme si a na otázku "Jak se ted' porád máš" já odpověděla"úplně skvěle" (ano,možná to byla lež,protože se nemám vůbec dobře,ale chtěla jsem vidět jeho rekaci).zareagoval po pár minutách "To rád slyším".A od té doby,cože je už así týden,dva vůbec nic,nepsal,nevolal,nic...
Domnívám se, že ho nenaštvete ničím. O Vás již nemá zájem a o Váš život se nestará (tu lhostejnost a ignoraci dává najevo on Vám). Tak se s tím smiřte, že to mezi vámi skončilo, nedolézejte a nechte ho žít. To Vy máte zájem o něho, ne on o Vás, tak proč by měl dolézat, nebo dokonce žárlit a být naštvaný? Pokud si potřebujete zvednout sebevědomí, pak to nedělejte tak, že budete někoho otravovat a provokovat..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.