Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. žiji s přítelkyní . Chceme pomoct dceři od přítelkyně. Je možné právnicky sepsat smlouvu když prodáme s přítelkyní oba naše byty byty a umožníme dceři za prodej aby měla větší byt která ted obývá moji garsonku čekají rodinu a chce větší byt. Aby má přítelkyně když ja umožním prodej svého bytu aby mne ze svého bytu nevyhodila a já skončil v pronámu když nejsme manžele? Děkuji.
Dovolím si napsat, že bych to nikdy neudělala ale na to se neptáte, že? Pak tedy pokud je byt majetkem přítelkyně ať vás nechá zapsat jako majitele poloviny bytu. Peníze z prodeje vašeho bytu připadnou komu? Doporučuji vše řádně ošetřit a nejlépe se poradit s právníkem jak posttupovat nebo je tu za čas otázka: Přítelkyně mě vyhazuje z bytu co mám dělat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.