Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamaradsky vztah vs naklonnost

Od: milan60* odpovědí: 3 změna:

Potkal jsem se po letech s byvalou kamaradkou.Tohle kamardstvi se blesku rychle obnovilo.Ona zije oddelene od manzela ja zenaty.Jsme stejneho veku kolem 50tky.Je tam i citit vzajemnou naklonnost k sobe.Veskere navstevy u ni probihaly v pohode.Naposled mi polozila otazku,ci muze byt kamaradsky nebo pratelsky vztah bez sexu.Rekl jsem ze ano,dal ji polibek a odesel.Jsem zvedav co bude pri pristi navsteve.Pokud mate nekdo stejny ci mely stejny vztah,tak poradte.Jeji nazor zatim neznam.Diiiky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

1x

Ono se to vyvine nakonec samo a nemá cenu to nějak moc řešit.

hodnocení

1x

Je třeba poděkovat osudu za každou hezkou chvilku, kterou nám dopřál. Ale je veliká potřeba neublížit těm, komu na nás záleží a kdo s námi prožil dobré i zlé po mnoho let. *hej*Tak bacha!

hodnocení

0x

Může být bez sexu, ale vaší ženě se to ani tak nebude líbit. Pokud jste si dali pusu, nevidím to jako kamarádství. Srovnejte si sám v hlavě, jestli vám to stojí...za to. Já blbec bych do toho šel, ale vám to neradím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]