Nejste přihlášen/a.
psal sem ten článek od "tolicek" dneska sem jel za svou mladou nečekane čekal jsem před školou ona mě videla a hnedka šla abych ji nevidel jinudy..sem za ní šel ..poté me videla že za ní jdu tag zastavila a vymluvila se že čeká na kámošku..a řekla že má doučování to už mi psala předem že končí ve tři ..tag jsem řekl že počkám ona že jo..a od pul 2 sem čekal na jednom míste do 3..ješte když zašla do školy se dívala kde sem to sjem videl..a poté musela nekudy utéct ..čekal jsem do pul 4 na ní a nikde..ve škole se ani nesvítilo nic..jedu domu..a vidim ji jak je N/A na icq(u kámošky která byla sní při tom ,protože ona nemá pc) sem ji napsal odhlásila se..tag co si mam o tom myslet?poradte jako přímo sem ji řekl..že mi to vadí že se nevídíme vubec..a ona že se nechce vídat po škole že je to trapné..ale jak mi utekly...respe.utekla ..já si řikal že určite lže..ale pořád sem ji podezříval tag mi kdysy řekla at ji skusim věřit kdysy..tag jsem to dneska udelal .. a jak to dopadlo... newim si rady poraďte ..omluvte pravopis.?sice pusu na přivítanou mi dala první ale. to nic neznamená..spíš aby se neřeklo bo ji nechápu..sem ji chtel obejmou ..trochu dýl..a ona že musí že spechá...možný je že enchce aby třeba neakej kluk s ktery se ji libý nevedel že sní chodim
...miluju jí poradte?!
Tohle už neni pravopis, to nešlo napsat normálně?
Toto všechno, co ti dává, jsou jasné signály, že s tebou nechce být! Vím, zní to krutě, omlouvám se, ale je to tak. Pamatuju si, jaké jsme byly a jak jsme se ke klukům chovaly, když nám bylo 16. Nenaháněj ji teď. Jestli touží být s tebou, tak to udělá. A nebude se ti vymlouvat a utíkat před tebou. To opravdu nejsou signály hodné člověka, který o toho druhého stojí. A dokážu si i docela dobře představit, jak tě před svými kamarádkami pomlouvá. Promiň, že to píšu, ale vrátila jsem se o 8 let zpět a vzpomněla si, jak jsme se jako holky před klukama chovaly, když nám bylo 16.
Myslím, že většina nás "holek" se v tom poznala, když nás naháněl někdo, o koho jsme až tak nestály. Ale samy nejisté a nezkušené jsme netušily, že to není jediný kluk, který o nás v životě bude usilovat, takže jsme si nechávaly tak trošku zadní vrátka pootevřená, přesně jako tvoje slečna. Je pravda, že láska bolí, ale tenhle věk je prostě hledání, zkoušení, nevědění jestli jo nebo ne... Neboj se. I láska přebolí, a láska, která bolí, není ta pravá.
no nejjednoduší by bylo si promluvit ať vám na rovinu řekne jestli o vás stojí nebo ne, zastávám názor že rada od druhých vám stejně nepomůže protože pokud se člověk nedostane do stejné situace nikdy to přesně nepochopí tak jako ten dotyčný, a to že láska bolí poznáte v životě ještě mnohokrát a bude to ještě horší věřte mi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.