Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěl bych Vás poprosit o radu. Nějaký čas se snažím založit vztah s jednou slečnou. Zatím se vše šlapalo dobře (nějaké dny jsou lepší, některé horší-klasika), ale teďka do toho začala zasahovat její kamarádka (taky pohledná slečna). Včera byla na zábavě sama, a já se snažil věnovat její kamarádce. Jenže s tou holkou, co jsem ji chtěl ten vztah začal jít nějak do úpadku a kamarádka se začala točit nebezpečně blízko mě a nebylo to ze žárlivosti! Nevim, co si mám myslet. Mám to rozjet s obouma a čekat, která vyjde? Nebo se raději na obě vykašlat a začít to znovu? Vypadalo to, že po mě jede. Doopravdy nevím, jak dál. Děkuji
Ahoj.Nějaký čas se snažíš založit vztaz s jednou slečnou,z toho vyplkývá,že se ti očividně líbí,a že by jsi chtěl s ní chodit,ta druhá je prý také hezká,chlapče,chlapče,máš v tom nějaký bordelPartnera si nevybíráme pouze kvůli vzhledu,urovnej si to v hlavě
Omlouvám se za chyby,jsem z tebe poněkud rozčílená!
Tak tyhle problémy bych chtěl mít Dával bych pozor - ono se ne nadarmo říká, že kdo vybírá, přebere. Chodit se 2 holkama který se znají je nesmysl. Asi to chce si udělat jasno jak v sobě tak minimálně s tou současnou přítelkyní a pokud dá najevo že třeba už ve vztahu nevidí budoucnost, dalo by se to zkusit s tou druhou pokud skutečně má zájem.
Pozor - může to být celé jenom promyšlený test od té první. Holky tohle občas zkouší - kamarádka se Tě pokusí sbalit a když se chytneš, máš u té první útrum a druhá se Ti taky vysměje. Starý trik na test loajality.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.