Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stará láska

Od: aja222 odpovědí: 7 změna:

Před osmi rokama jsem se scházela s jedním klukem, já jsem do něj byla až po uši zamilovaná a on mě bral jako svojí sestru, jenže se to jednoho dne pokazilo byly sme oba na mol opilí a vyspali jsme se spolu a tím naše velké kamarádství skončilo :(. Jednoho dne mi řekl, že už se memůžeme výdat že čeká se svojí bývalou dítě, a vše tím zkončilo rozloučili jsme se a já bulela jak malí dítě... po době jsem si našla svého současného muže a máme spolu dvě děti a miluju ho. Jenže když jsem byla ted na plese z holkama tak tam byl ten můj původní pan Božský :) . Srdce se mi rozbušilo a zustala jsem na něj zírat jak tenkrát poprvé když jsem se do něj zamilovala a pořád na něj musim myslet. Seděli jsme vedle u stolu já z holkama a on se svíma kamarádama a s manželkou. Já jsem měla strašně pitomou židli a on když jsme šli z holkama na panáka tak mi ji vyměnil za tu svojí. Je to Gantlnen jako když jsem ho poznala... nevím co si mám o tom myslet, že když ho vidím srdce se mi rozbuší...a přitom miluju svého manžela a nedokážu si bez nej žít.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pana GANTLNENA pusťte z hlavy. On má svou rodinu, Vy máte také svoji rodinu, k čemu by to vedlo? Jen rozvody, nešťastní lidé a především by tím trpěly děti.

Čo bolo, to bolo, teď jste vdaná, věnujte se svému muži a nedělejte hlouposti. Pan Gantlnen už pro Vás prostě není, má svou paní Gantlnenovou. A ani vy nejste volná.

Co mě trochu zaujalo: Podle Vás svého manžela milujete a nedovedete bez něj žít. Proč tedy vymetáte plesy s holkami jako svobodná a nejdete se pobavit s pánem? U nás je zvykem chodit na plesy v párech a vždycky jsme si to prima užili. Vy panákujete s holkami, jak píšete a on asi doma hlídá děti.

My jsme podobným skupinám holek na plesech říkávali ČEKANKY. Proč? Protože čekaly...;)Jaga.

honzmalatny*
hodnocení

0x

Jo,jo,sdrci neporučíte.Co třeba sejít se s ním u kávy a popovídat si o tom všem?

doplněno 16.02.13 16:55:

Před cca15 lety jsem byl také poprvé zamilovaný,láska jako trám,nádherná dívka,bál jsem se ji skoro dotknout abych něco nepokazil,Prostě první láska na kterou se nezapomíná.Všude jsem ji viděl,musel jsem na ni stále myslet,Chvíle s ní utíkaly strašně rychle a čas bez ní se neuvěřitelně vlekl.první doteky,polibky atd,no nádhera. pak se to nějak pokazilo,moji vinou,život mě odvál jedním a ji druhým směrem,15 let jsme se neviděli,za tu dobu jsem založil rodinu a ona také.Až do chvíle kdy jsme se potkali na třídním srazu.Najednou jako by těch 15 let ani nebylo a já byl zase tam kde před těmi x lety. Vyhýbal jsem se ji,ale nepomohlo to.Stejně za mnou přišla a povídali jsme si jak to vlastě bylo a co bylo a kdo co prožil ,jak žil.Řekli jsme si moc krásných slov,ale i to že každý patříme už jinam.Stále ji moc miluji,je a bude to má první a největší láska.taková na kterou se opravdu nezapomíná.

hodnocení

0x

Pálí Vás dobré bydlo? Pokud ne, milujte dál svého manžela, bez kterého nedokážete žít a nechte staré city spát. Nekomplikujte si zbytečně život...

hodnocení

0x

Já myslím, že když má manželku a dítě, tak byste ho měla nechat být - nerozbíjejte rodinu. Srdci se někdy musí poručit, i když to není lehké.

doplněno 16.02.13 16:55:

navíc vidím, že i vy sama máte manžela a děti -uvědomte si, kolik lidí byste udělala nešťastnými.

krkovicka*
hodnocení

0x
Proto raději nejezdím do míst kde svou starou lásku potkat.Víte že si ho chci pamatovat takový jaký byl?Setkání v realitě by nemuselo dopadnout dobře pro obě strany.Vím z posledních informacích že se mu narodil syn;) Tím chci říct že Všechny jsme na tom stejně.Osud tomu chtěl abyste se po letech znovu potkali.Možná také proto,aby jste pochopila kde je Vaše místo-u rodiny.

knopka*
hodnocení

0x

Že by ta pověstná chemie?Pokus si nechcete zničit manželství tak se zkuste vyhýbat místům kde ho můžete potkat,jinak by vás to mohlo přemoct.Chemie je potvora...

olinlitomericko
hodnocení

0x

...až budete starší (cca důchod) a vaši současní partneři by už nežili, tak to dejte dohromady..:D . Jedině se vídat častěji a jen si povídat-rodinu bych jentak pro nic za nic netrhal-těžké, ale nejlepší bez ublížení blízkým. Jo a proč že jste se před těmi pár lety rozešli? Nesouvisí to tak trochu s nynější situací, že by vám to nemuselo taky vydržet... Jak uvádí další pisatelé (-telky) chemie je chemie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]