Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Urazové pojištění

Od: psipacka* odpovědí: 4 změna:

Tak mě dobře ojebala pojišťovací poradkyně. Navrhla mi přepracovat pojistnou smlouvu a i když jsem se výslovně ptala, jestli budu krýt nějaká rizika, opakovaně mě ujistila, že ne. Po roce jsem naběhla do pojišťovny a deset tisíc v pr... krytí rizik.

Už ode mě tahle pojišťovna (se zelenou stříškou v logu) neuvidí ani korunu- teda 400,- měsíčně musím platit až do smrti, protože ta dýlerka byla manželka nějakýho šmějda, co si tohle svinstvo dal jako podmínku, aby můj přítel odstal od něj zakázku. Svinstvo na každém rohu.

Nicméně na Vás bych, přátelé, měla otázku - lze jsa časký občan, vyjet za hranice a nechat se pojistit v Německu nebo v Rakousku?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Samozřejmě že ano, ojebat se můžete nechat jak doma tak i v zahraničí.

psipacka*
hodnocení

Takže máte zkušenost, že i zahraniční pojišťovny člověka okradou?

artik*

žádná pojišťovna tu nedělá nic pro lidi , vše dělaj jen pro sebe a svůj zisk

chicco

Tak asi jak která pojišťovna. Já mám třeba pojištění ZDRAVÍ+ od Slavie a neměnila bych, vždycky zaplatili co měli a komunikace taky dobrá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]