Nejste přihlášen/a.
Chci Vás moc poprosit o pomoc v oblasti podnikání.
Můj manžel si loni koupil bagr a letos chce začít podnikat - výkopové práce. Může mi někdo poradit jak máme začít? Já vůbec nevím a budu ráda za každou radu. Chce to s podnikáním zkusit - chodit do zaměstnání a jen sem tam někomu něco kopnout...
Předem Vám děkuji za každou odpověď.
Nejprve si zřídit pojištění odpovědnosti-pokuty za přetržený telefonní kabel jsou mastné, pokud zákazník vše zapře a nechá ho v tom.Dále rozvody vody a elektřiny. Pak navázání kontaktů:natisknout navštívenky, objet všechny živnostníky-stavaře, podnikatele, starosty obcí, a nabídnout se. Mnozí svoje dodavatele už mají, ale rádi se pojistí dalším dodavatelem. Pro začátek musí slíbit i práci o nedělích a svátcích, bude-li to třeba. A hlavně držet slovo, když řeknu, že tam budu v dojednaném čase, tak tam musím také být, to se neodpouští. Bude-li spolehlivý, vytvoří si časem klientelu. Mít svoji spokojenou klientelu-o tom to je. Ať se Vám podnikání daří!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.