Nejste přihlášen/a.
Dobrý den bydlím s přítelkyní. Přítelkyně má dceru mají 2ročního syna v září čekají další přírustek do rodiny. Já jim pronajímám garsonku. Potřebují si koupit byt větší. Dcera má přítele který bude mít praci v zahraničí. Přítel od dcery opravuje chalupu na kterou má od banky uvěr. Mi je 58 let Když bych já prodal garsonku abych jim pomohl rychleji získat peníze na koupi většího bytu, Je možné právně sepsat smlouvu o splácení peněz z prodeje mé garsonky? Děkuji.
Právně jde sepsat skoro vše,ale druhá věc je,zda na to budou mít,aby vám to bez problémů spláceli.Chtějí to sepsat s váma doufám oba dva,nejen ta dcera? Budou mít 2 malé děti,tudíž dcera vaší přítelkyně bude brát jen mateřskou a ten její přítel,který jak píšete bude mít práci v zahraničí-podle toho usuzuji,že ji ještě nemá a není 100% jisté,že se tam opravdu dobře uchytí.Vy bydlíte s přítelkyní,to jako v jejím bytě? Co když to mezi váma nedej bože nedopadne dobře a vy pak půjdete kam?Nebudete mít ani garsonku,ani peníze na novou. Ten přítel dcery si vzal úvěr a opravuje tady chalupu,bude mít 2 malé děti,tak je to trochu divné,že plánuje práci v zahraničí.No,jen můj názor,nechci ,,malovat čerta na zeď,,ale nenechte se napálit!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.