Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro mámu - origami

Od: lenka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer chtěla bych se zeptat moje máma má za 2 týdny narozeniny a napadlo mě že bych ji mohla udělat něco s origami jednou jsem udělala 3D labut a hrozně se jí to líbilo nevíte co dalšího by se dalo udělat s origami?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tady něco najdeš pěkného. origami.alyss.cz/... A když to bude něco z té kategorie složité a povede se to, tak je úspěch zaručen.

iz*
hodnocení

0x

Připojíš-li k letícímu jeřábu příběh malé Japonky skládající jeřáby, (snadno dohledáš) určitě uděláš radost ...

doplněno 16.02.13 00:47:

Další návrhy (s rozkresy)

hodnocení

0x

Nedávno jsem na netu objevila techniku KUSUDAMA. Je to kytička z papíru, z které se dají dělat ozdobné koule, či jiné krásné dekorace. Zadejte si do googlu kusudama a uvidíte. je to také japonská technika z papíru a lepidla. výrobky jsou i na Fleru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]