Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Česání ofiny

Od: dejvi odpovědí: 6 změna:

Mám možná blbou otázku, ale zajímá mě proč když si kluci dělají vlastně patku nebo si vlasy česají ke straně, tak vždy na levou stranu? K pravé straně to snad nikdo nemá. Je to podle nějakého vzoru, nebo je to jen náhoda? Díky za odpovědi :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Řekl bych, že valná většina chlapů si češe vlasy ke své pravé straně - pěšinka je vlevo. Nevím, jak to vzniklo, možná proto, že hřeben drží většina v pravé ruce. Někdo však nemá pěšinku, nýbrž náměstíčko. :D Doleva se česal Hitler.

15.02.13 19:36

bruno:*palec*

Ájé. *smich* To jsem vědět nemusel. Já osobně to házím na (svoji) levou stranu a o žádné pěšince nevím. Nikdy tam žádná nebyla.

hodnocení

0x

Myslím že naopak /čili na pravou stranu/ by kluzk vypadal jako Hitler.

dejvi
hodnocení

Právě, že co jsem koukal, tak většina to má právě jako Hitler. Třebai Michal Suchánek to tak má. Ale tak na tom nezáleží, jen mě to zajímalo

Jistě,Suchánek to češe přesně dle pěšinky,tak ji má narostlou*ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]