Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Chtěl bych radu od Vás
Nebudu to moc rozepisovat, nikoho nebaví číst slohovky
Takže... Mám přitelkyni už skoro 3 roky, poslední dobou to jde od desiti k pěti. Našla si práci ve které je 12 hodin denně a pomalu celý tyden. Problem začal když po práci nechodila domů ale s kamarády do hospody a mi řekla, že byla v práci. Samo o sobě to člověka zamrzí když tu osobu pomalu nevidí a pak dá přednost lidem z práce než aby šla za mnou. Nedávno jsem s ní o tom hovořil a říkal jsem pokud nemá potřebu se mnou i ty male chvíle trávit tak ten vztah nemá cenu. Na chvíli se to celé uklidnilo ale ne na dlouho, teď za mnou příšla že jde s kamarády sednout a vráti se někdy ráno. Ono to možná nezní samo o sobě tak hrozně ale když jsem se ji ptal, jestli by ukončila vztah kdybych ji nechtěl pouštět s něma tak mi řekla "asi ano" (to bych si ce neudělal, jsem žárlivec ne psychopat ) ale myslím že po tomto zjištění to není vztah který může fungovat dlouho.
už dříve chodila po práci pit s kolegy, když jsem ji chtěl zavolat co se děje, že nedošla domů tak mi vypínala telefony a možná od té doby mám problém s timto jejim chozením s kamarády teď ještě navíc když tam někteří kolegove házejí po ni očko
ovšem mám tvrdohlavou přítelkyni, když si něco umane tak za tim jde
jak mám naložit s takovou to situaci?
Děkují za názory
No vypada to , ze proste v te parte v hospode nekdo je , kdo je neokoukany a novy. Nebo proste keca a chodi za jinym ... , takze ji zmacknout o co go a jako normalni dospeli lide si popovidat o vztahu , at vis na cem jsi. A normalne rict , ze te to trapi a ze je treba zmenu...
Nooo já měla bohužel to samé... ale v roli toho,co dela přednost kamarádům byl můj přítel...Do dneška si to nechce přiznat Proto radím jen si sednout a promluvit si o tom, protože u nás už to nešlo..
Hodně štěstí
Já bych taky neřekl,že jde o pronásledování.
Není nic špatného na tom jít si posedět s přáteli,ale pokud je to hodně často(každý den,ob den) přemýšlel bych proč.Pravděpodobně jste zevšedněl.Vytípnutí mobilu?!No to tedy,to by mě rozčílilo.Pokud bych nevěděl předem,že někam jde,nebo by mi nezavolala tak bych taky volal.Nebo se to snad zdá normální nepřijít domů a neinformovat svojí polovičku proč tomu tak je?!Měl bych o ní strach a když to vytípne jako by říkala "neotravuj".Takže,promluvit si a nebo být radikálnější ,sebrat se a jít za "jinou".
Nejsem pro to, aby člověk pořád seděl doma s partnerem a nikam jinam nechodil, každý by měl mít svoje zájmy a koníčky, ale když je partner raději v hospodě s kamarády, o něčem to svědčí. Možná je v té partě někdo, kdo se jí líbí, ty už jsi okoukaný, tak proč nezaflirtovat, že.
Když jsou tvé přítelkyni přednější kamarádi a chlastání s nimi, tak si v podstatě už vybrala sama.
to každopádně je o ničem sedět doma, asi by mi to tak nevadilo ale diky těch blbosti co kolem dělala jak jsem již psál
taky jsem toho názoru, že si vybrala ale chtěl jsem i nestrany názor
Vztah už je v kopru dávno. Paří s kamarády, nalejvá se, vymačkává Vám telefony, někde bendí až do rána, o domácnost zájem nejeví. Co s takovou? Navíc Vás má pěkně na háčku. Ví, že ji milujete, že jí vše odpustíte, a dělá si s Vámi co chce. Možná není daleko doba, kdy přijde těhotná, tatínkem bude někdo z kamarádů a Vy se budete starat. To bych Vám nepřála, ale když je taková rozběhaná, kdo ví, jak to může dopadnout.
Kdyby Vás měla ráda, trávila by víc času s Vámi, případně by se šla také pobavit někam s Vámi. Klidně do nějaké party, ale spolu. To se za Vás stydí, či co?
Ukončete to, najděte si jinou dívku, která si Vás bude víc vážit a bude ráda za pěkné chvíle s Vámi. Jinak to nevidím, zvykla si na volnost a pařbu a jiná asi nebude. A těžko byste chtěl ženu takových vlastností jednou pro své děti. Jaga.
Jak o tom znovu přemýšlím tak mě napadlo že by mohla být lesba, měl jsem holku se stejným chováním
Nezlobte se na mne, ale mne někdo takhle pronásledovat ("co se děje, že jsem nedošla domů"), vypínám mu mobil také.
Vzhledem k tomu, že nemáte právo svou přítelkyni nějak omezovat, nebo jí něco zakazovat, Vám zbývají dvě možnosti: - tolerovat, že má Vaše přítelkyně jinou představu o trávení volného času než Vy - rozejít se s ní.
pronasledovat?
je to moje přitelkyně tak nechápu proč bych ji měl pronasledovat, co je špatného na tom že mám o ni strach když měla byt o tom čase doma a nehlási se?
když člověk pracuje mezi lidma nikdy nevíte co se může stát, lidi jsou různí a když vidite co se děje vě světě...
jsem strašně staroslivej člověk
Dobrý den,
pokud se chcete pokusit ještě něco zachraňovat, možná zkuste to, co jsem zkusila já na přítele a zafungovalo to...
jde o to, že ví, že Vy na ni čekáte... co takhle až bude odcházet, dát se do pucu a odejít (kamkoli) taky, nebo repsektive pokud chodí rovnou z práce s kamarády, tak udělejte změnu.. nebuďte doma... prostě udělejte něco, co není obvyklé (tím nemyslím zacházet do extrémů jako být ji nevěrný atp). já to udělala 2x -když odcházel... bydleli jsme s jeho tátou, který se bál, že od přítele odejdu, jeho táta hned poslal příteli sms, že jsem se načančala a odešla a neřekla kam... poprvé to přítel neřešil... podruhé byl hned zpět doma - já venku chodila jen tak po městě - on mi třikrát volal a já nezvedla... a pak na mě 2 hodiny čekal on, a od té doby už přítel s kamarády chodí jen výjimečně a šlo to to takto i bez hádek či výčitek... prostě si to uvědomil sám... zkuste to, pokud chcete ještě něco zachraňovat nebo zjistit, jestli se něco změní. Hodně štěstí, i když nevím, jestli se dá ještě něco dělat...
Cus
Nevim jestli si to přečteš a hlavně jestli ještě víš, že si takovýhle post někdy psal ( je to tu 5 let mimo odpověď) ale nedalo mi to neodepsat.
To co popisuješ jsem zažil pár ženských jsem potkal.. Kámen urazu bude ten, že ta její nej kámoška byla pravděpodobně sama ale důvody proč se jí nechtělo domů mohli být i z tvojí strany - ty si byl třeba sterootypní člověk a nic moc jste nedělali a ona nechtěla být doma ale předpokládám, že pracovat 12 znamená makat v hospodě - krátkej a dlouhej. Takže tam sedí a kecá a je tam stejný kolektiv, který se v tam točí průběžně - chlapy co chlastaj, mladý kluci ostatní holky atd... a je tam prdel pro ni a když příjde domů tak jí to moc nebaví proto dává přednost těm lidem a když se s ní o tom chceš bavit tak se ještě nasere... u mně tenhle vztah skončil když jsem to takhle měl. Prostě jí rád máš/měl ale zamysli se, chceš tohle do budoucna? Chceš být s někým kdo ti vytípne telefon a nedá nic vědět to je divný hele. Pokud bys to udělal ty byl by oheň na střeše. Dejte o tom řeč a pokud neuvidíš změnu rozhodni se sám co chceš. Pokud chceš mít vztah jako, že čekáš na parntnera doma a on nikde zavoláš "obsazeno" znova "volaný učastník je dočastně nedostupný... " tak je něco špatně hele. Chceš být s někým kdo není schopný se ani ozvat proč a kde je atd...? Rozhodni se sám co chceš a hlavně co cítíš ale někde uvnitř tebe je to, že to takhle nechceš. Každopádně ať si zvolil co si zvolil tak to bylo dobře pro tebe - něco si získal a už je jenom na tobě co si zvolíš dál. Musíš hlavně vědět co chceš a taky co NECHCEŠ. Někdy to je pěkně na hovno ale pozdějí když se na věci díváš zpětně tak ni když to stálo za hovno tak už je to lepší a získal si zkušenosti a víš co nechceš a poučí tě to.
Takže je/bylo na tobě, kterou cestu si zvolíš
1) vztah s člověkem, který se nechce ozvat proč je pryč a nemá zájem o komunikaci ale zase na druhou stranu má i světlé stránky když jste spolu...
2) Nová cesta, nové výzvy, nové známosti, kamarádi
Zvol to co cítíš mužeš se rozhodnout hnedka a udělat to radikálně, možná se ti to ze začátku bude zdát děsný ale za nějaký čas zjistíš, že to nakonec byla dobrá volba ať už zvolíš volbu 1 nebo 2. Z obou dvou získáš něco.
Tak ať se daří
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.