Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
plánuji si v dohledné době otevřít menší soukromý obchod( něco na způsob Flopu), kde budu mimo jiné nabízet potraviny včetně piva ve vratných lahvích a potřeboval bych poradit, jak je to s platbou a výkupem. Poznamenávám ještě, že se nechám zavážet přímo výrobcem.
- Jak to probíhá s platbou? Účtuje mně výrobce klasicky zálohy na lahve ve výši 3,-Kč a přepravky za 100,- Kč?
- Vykoupí ode mě výrobce případně více přepravek, než kolik si objednám? Jedná se mi o sezonní výkyvy, kdy přirozeně v létě se vypije víc piva, přičemž na podzim je lidi vrátí a na zimu si jich tolik objednávat nebudu - příklad: objednám 5 přepravek, prázdných mám 10 - vykoupí mi všechny, nebo jenom výměnou těch 5? Ty navíc mi pak hned proplatí, nebo se to dodatečně odečte od faktury? Vrací se pouze plné přepravky, nebo mohu vrátit i prázdnou, když jich budu mít hodně?
děkuji všem za radu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.