Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik hodin spánku?

Od: susenka* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, je mi skoro 15 let a mám otázku, kolik hodin bych měla min. spát v mém věku? Děkuji za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

falco28*
hodnocení

1x

Co vím tak 8h je normálí čas aby ses vyspala do růžova:)

hanher*
hodnocení

0x

9-10 hodin se mi zdá přiměřené.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, řekl bych, že osm hodin je doporučovaný standard. Někomu stačí šest hodin a jiný má potřebu delšího spánku. Záleží na tom, jak se cítíte ráno a přes den - únava nebo zívání. A v tomto věku by bylo dobré chodit spát pravidelně v určitou hodinu a "neponocovat". Zdravím!

luke237
hodnocení

0x
Zdroje udavaji asi 9 hodin. 10 hodin je spise pro mladsi deti (do tak 12 let) a 8 hodin je pro ty od 16 let vyse.

mowla*
hodnocení

0x

Podle toho, jakou máš ´potřebu´ spánku (nemyslím lenošení pod dekou).

Jsi ´ve vývinu´ - rosteš, sílíš, mění se ti produkce hormonů - to všechno je pro fyzično i psychično ´záhul´ - nauč se rozumně odpočívat, předejdeš zbytečnému stresu.

;)

hoummy*
hodnocení

0x

Spi tolik kolik potřebujes...

erik*
hodnocení

0x

10-11 hod.

cmelak22
hodnocení

0x

To se nedá říci všeobecně.Někomu stačí 6 hodin,někdo musí mít 10 hodin.Nejlepší je spát až do samostatného probuzení bez budíku.Ale kdo si to může dovolit?Jedině veksláci milionáři

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]