Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nikdy jsem si nemyslela, že budu taková, jaká jsem. Je mi skoro 16 a vůbec mě nezajímají kluci, kterým je 16-18, nevím, jako kamarádi dobrý, ale mít s něma něco víc, to ne. Přijdou mi hrozně dětinští a vadí mi na nich to chování. Dělají všechno proto, aby se líbili každé holce. To mě fakt nebere. A to je ten problém, asi jsem zamilovaná. Jenže tomu "klukovi" je víc jak 25. A já mám strach co z toho bude. Je strašně milý, příjemný.. co vám budu povídat. A já bych chtěla znát váš názor. Myslíte si, že by to mohlo fungovat? Mezi 16ti letou holkou a "klukem" kterýmu táhne ke třiceti? Pociťuji to na sobě už hodně dlouho, že se mi líbí vždycky o tolik starší muží. Podle mýho názoru to není důležizý, kolik těm dvoum je, ale spíš co by na to řekli ostatní a tak.. Díky za názory, rady, připomínky...
1) V případě, že je alespoň průměrně inteligentní a rozumný na svůj věk, pak mu, jakožto mladá, ještě mentálně nedospělá dívka, nebudete mít co nabídnout.
2) V případě, že je podprůměrně inteligentní a mentálně nevyspělý, pak si můžete dočasně rozumět, ale jen do té doby, než ho za pár let mentálně přerostete.
Podle mého názoru je v tomto věku takový rozdíl poměrně kritický, ale názor ostatních je úplně irelevantní. Pokud nepracujete, nestudujete vysokou a nejste plně samostatná, pak prostě nemůžete pochopit jeho problémy, a zároveň jemu by připadaly problémy středoškolačky s písemkami a zlými spolužáky prostě malicherné.
já se nehodlám s takovýmto člověkem bavit o písemkách a o tom, co vy popisujete, ale dobře, je to váš názor )
Ahoj Leonko. Láska kvete v každém věku a když se dva do sebe zamilují, věk rozhodně neřeší. A co si o tom myslí ostatní je většinou těm, kteří se milují, jedno. Jestli to bude fungovat, či ne, to záleží jen na nich a na tom, jak si budou rozumět a vyhovovat. Spoustě holek se líbí starší kluci, protože si s nimi více rozumí. Zda jim vztah i vydrží, je již otázka jiná...Člověk si přece nedokáže poručit, koho smí a koho ne, milovat...
Jen bych poupravil zmínku o tom, že si spousta mladých dívek "více rozumí" se staršími chlapci. Je to spíše tak, že starší chlapci se už tolik neostýchají komunikovat s opačným pohlavím, navíc se v komunikaci s mladší dívkou cítí být inteligenčně na výši, čímž jim roste sebevědomí a konečně... mladé dívky jsou "snadná kořist". Z pohledu dívky mluvit nemohu, ale někdo už tu zmínil, že si vybírají partnera podle vzoru otce, tedy samozřejmě staršího.
Ten pětadvacetiletý kluk, je opravdu ještě kluk. Je mladý, i když vůči Tobě starší. Neřeš to. A až jemu bude kolem třiceti, tak Tobě bude kolem jednadvaceti. Vůbec nevidím problém. Vycházím z informce, že mu je kolem pětadvaceti let. A v tom případě mu ještě na třicítku "netáhne". To si ještě nějaký rok počká a i Ty budeš o těch pár let starší. Co tomu řeknou ostatní ve Tvém okolí, to je věc jiná a tady se to nevyřeší. To opravdu záleží na Tvém okolí...
A rada žádná není, jen různé názory na věc.
Leonke. Ve svých 16ti letech jsem poznala kluka - 26let. Navíc cizinec. Byl to můj první kluk, on byl do té doby "trošku divočejší" :D. Prožili jsme spolu nádherné tři roky. Pak on zde v ČR končil studia. Přišlo rozhodování, co a jak dál. On nechtěl, abych šla s ním k ním domů - v té době tam nebyla zrovna klidná politická situace, byla tam dost bída. A já jsem zase věděla, že když ho přemluvím, aby zůstal tady, tak bude smutný. Miloval své rodiče, sourozence i svoji vlast.
Takže odletěl domů a zazvonil zvonec a lásce byl konec.
P.S.: Ale bylo to fakt krásný... A na lidi se neohlížej. Jsou typy, že Tě pomluví naprosto za všechno. A to je přeci jejich problém.
doplněno 15.02.13 10:47: opr. Leonko
Leonko, promiťr, ale je mi vás líto. Za mého mládí bylo trendem, že se děvčata vdávala i před osmáctým rokem. Pak už bylo přebráno. Kluci před vojnou si je "pojistili", aby měli na vojně výhody opušťáků. Ty které se vdaly později však o nic nepřišly. Užily si starostí až dost.
Užívejte si svého mládí a dovádějte, dokud je čas.
Je pravda, že kluci dozrávají pomaleji, ale ono se to časem srovnává. Pá, Já
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.