Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádka se předhání

Od: ilcak odpovědí: 7 změna:

Ahoj, potřebovala bych poradit, co s kamarádkou, která mě už štve. Začala v poslední době hrozně soutěžit ne jen se mnou, ale i s jinejma holkama a dokonce i se svojí ségrou, ve všem, vždycky chce všechno vědět líp, všechno dělá jen ona nejlíp, všechny sporty umí (i když to není pravda), ona si kupuje to nej oblečení, ona četla tu nej knížku, ona nejvíc cestuje atd. Strašně mi to leze na nervy. Mluvila jsem o tom s její ségrou a ta mi to potvrdila a říkala, že jí tím taky štve. Co s ní máme dělat? Nevšímat si toho? Nebavit se s ní? Nebo jí prostě ukázat, že fakt není ona ta nej? Jenže jak?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Jak se k tomu postavit, co dělat. Každý člověk je jiný a záleží jen na něm, na jeho povaze, jak se k tomu postaví. Mně spíš připadá, že vás štve to, že ona se umí líp "prodávat" a že jí to tak trochu závidíte.

hoummy*
hodnocení

0x

Vykašlat se na ní, protože tenhle pocit pomaličku přejde v nenávist. Lidé, co si o sobě myslí, že jsou něco víc a mají svůj domělý patent na chytrost, to nemají v hlave vporádku :-P... Takže vykašlat se na ni...

michaltopic*
hodnocení

0x

Fuj, tenhle tip nemám rád a proto je nevyhledávám a nebavím se s nimi. Né že bych se s nimi nebavil vůbec, ale prostě je ignoruju, pokud cítím, že se chce stejně zas jen pochlubit. Nesnáším egoisty a sebestředný lidi, hrozný chování!

eulalie*
hodnocení

0x

Já bych se s takovým člověkem bavit nemohla - kamarádka - nekamarádka, asi bych pomalu, ale jistě přerušila nějaké vřelé vztahy a začala se jí stranit... Ona bude jen a jen horší, časem asi bude hodně závidět - všem a všechno a pomlouvat. Jinak to nevidím.

hodnocení

0x

přesně takhle skončilo přátelství s mojí kamarádkou jenže s tím rozdílem že ona se vyžívala ve svém sexuálním životě ( hodiny jsem poslouchala její nej nej sexuální zážitky a její věčné chlubení se) jednoho dne jsem vstala a prostě odešla.. už je to spoustu let ale dodnes si pamatuju ten pocit jaké to je když se vám kamarádka mění před očima.

hodnocení

0x

Vaše předposlední věta ja řešení. Dokažte, že jste lepší. Ale skutky, nejen slovně. Ale zbytečně se svými úspěchy neechlubte (musí být vidět, ne slyšet), tím byste byla stejná, jako ona.

hodnocení

0x

Pokud bych já měla kamarádku, která toho hodně ví a dost toho umí, chodila bych k ní rady, a učila se od ní. Mám ráda lidi, kteří toho ví víc než já, jen od nich se přece mohu něčemu přiučit.

Pokud však jste přesvědčena, že se pouze vytahuje a ve skutečnosti toho ví méně než Vy, tak je to jednoduché. Opravila bych její tvrzení a vyvedla ji z omylu pádným důkazem. Ona by si příště dala pozor a nechvástala se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]