Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebovala bych poradit, co s kamarádkou, která mě už štve. Začala v poslední době hrozně soutěžit ne jen se mnou, ale i s jinejma holkama a dokonce i se svojí ségrou, ve všem, vždycky chce všechno vědět líp, všechno dělá jen ona nejlíp, všechny sporty umí (i když to není pravda), ona si kupuje to nej oblečení, ona četla tu nej knížku, ona nejvíc cestuje atd. Strašně mi to leze na nervy. Mluvila jsem o tom s její ségrou a ta mi to potvrdila a říkala, že jí tím taky štve. Co s ní máme dělat? Nevšímat si toho? Nebavit se s ní? Nebo jí prostě ukázat, že fakt není ona ta nej? Jenže jak?
přesně takhle skončilo přátelství s mojí kamarádkou jenže s tím rozdílem že ona se vyžívala ve svém sexuálním životě ( hodiny jsem poslouchala její nej nej sexuální zážitky a její věčné chlubení se) jednoho dne jsem vstala a prostě odešla.. už je to spoustu let ale dodnes si pamatuju ten pocit jaké to je když se vám kamarádka mění před očima.
Pokud bych já měla kamarádku, která toho hodně ví a dost toho umí, chodila bych k ní rady, a učila se od ní. Mám ráda lidi, kteří toho ví víc než já, jen od nich se přece mohu něčemu přiučit.
Pokud však jste přesvědčena, že se pouze vytahuje a ve skutečnosti toho ví méně než Vy, tak je to jednoduché. Opravila bych její tvrzení a vyvedla ji z omylu pádným důkazem. Ona by si příště dala pozor a nechvástala se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.